Beoordelingen van Islandia

57 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
57 beoordelingen
datum score
Eric
Beoordeeld op: 11/08/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Lekkere gerechten, aan een schappelijke prijs,...

Lekkere gerechten, aan een schappelijke prijs, vriendelijke bediening al jaren hun kenmerk.

Désiré
Beoordeeld op: 09/08/2020
Désiré beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening. Uitstekende paling...

Vriendelijke bediening. Uitstekende paling in ‘t groen. Heel goede keuken. Enig minpunt: de verschillende plats kwamen wel wat kort op elkaar. Voor de rest niets dan lof!

Bert
Beoordeeld op: 02/08/2020
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

We voelden ons veilig....

We voelden ons veilig.

mieke
Beoordeeld op: 01/08/2020
mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk personeel en een eerlijke gezonde...

vriendelijk personeel en een eerlijke gezonde keuken.

André
Beoordeeld op: 31/07/2020
André beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk - heel lekker - zoals reeds 30...

Vriendelijk - heel lekker - zoals reeds 30 jaar..super !

andre
Beoordeeld op: 24/07/2020
andre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

neen,twee steaks blue gevraagd,en toen het...

neen,twee steaks blue gevraagd,en toen het opgediend werd waren zij a point gebakken,ook salade natuur gevraagd,bij opdienen mayo en dresing erop ,ook nog

MARIEKEN
Beoordeeld op: 22/07/2020
MARIEKEN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Het waren lekkere mosselen en lekkere frietjes...

Het waren lekkere mosselen en lekkere frietjes

Dirk
Beoordeeld op: 21/07/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zoals altijd bijzonder lekker,...

Het eten was zoals altijd bijzonder lekker, de bediening was - ondanks een vol restaurant - vlekkeloos. De prijs is correct.

Peter
Beoordeeld op: 15/07/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening....

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening. Aangepast aan de coronaregels. we komen elk jaar terug!

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 12/07/2020
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

restaurant très propre, accueil très agreable....

restaurant très propre, accueil très agreable. Cela fait 40 ans que nous allons régulièrement y déguster nos moules frites .

datum score