Beoordelingen van Islandia

27 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
27 beoordelingen
datum score
Marlene
Beoordeeld op: 17/06/2019
Marlene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden tafeltje van vier gevraagd aan het...

We hadden tafeltje van vier gevraagd aan het venster. In eerste instantie was die tafel niet voorzien, maar bij het aperitieven kwam de mevrouw zeggen dat we onze maaltijd konden krijgen vooraan in de zaal. Wat zeker veel aangenamer zitten was. Het eten was heel lekker, zeker de paling in 't groen.

Bart
Beoordeeld op: 17/03/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker!!!...

Super lekker!!!

Louis
Beoordeeld op: 02/12/2018
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten vlotte service...

Lekker eten vlotte service

Julien D.
Beoordeeld op: 03/11/2018
Julien D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Als vis- & mosselrestaurant is dit sterk aan...

Als vis- & mosselrestaurant is dit sterk aan te bevelen. Er is keuze tussen verschillende menu's, die interessant en betaalbaar zijn.

Gilbert V.
Beoordeeld op: 12/09/2018
Gilbert V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous y allons depuis des années, la cuisine...

Nous y allons depuis des années, la cuisine est super, bons produits frais, poissons ou viandes. En général nous prenons le lunch, jamais été déçu, bon rapport qualité prix. Il est à conseiller de réserver, car il y du monde, même en septembre... Les patrons sont super gentil, donc...allez-y...

Johny P.
Beoordeeld op: 19/08/2018
Johny P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Toffe bediening, goede bereide mosselen (op...

Toffe bediening, goede bereide mosselen (op natuurlijke wijze met kruiden) en ook de visschotel is een aanrader,

ann S.
Beoordeeld op: 19/08/2018
ann S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijke vlotte bediening,zeer lekker...

zeer vriendelijke vlotte bediening,zeer lekker en aangename sfeer

Nathalie
Beoordeeld op: 13/08/2018
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben zeer lekker gegeten het was prijs-kwa...

We hebben zeer lekker gegeten het was prijs-kwaliteit zeker in orde!

Francine
Beoordeeld op: 13/08/2018
Francine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

eten heel goed. goede service en vriendelijk...

eten heel goed. goede service en vriendelijk

Dominik
Beoordeeld op: 13/08/2018
Dominik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

No nonsens : Authentiek, lekker, simpel, vlugge...

No nonsens : Authentiek, lekker, simpel, vlugge en correcte bediening !

datum score