Beoordelingen van Islandia

27 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
27 beoordelingen
datum score
Miranda
Beoordeeld op: 06/08/2018
Miranda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds zeer lekker eten aangezien ik er al...

Steeds zeer lekker eten aangezien ik er al meer dan 30 jaar naartoe ga!

Beatrice
Beoordeeld op: 31/07/2018
Beatrice beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerlijke keuken!...

Eerlijke keuken!

Danny S.
Beoordeeld op: 29/07/2018
Danny S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was allemaal super en de bediening was...

Het was allemaal super en de bediening was ook vriendelijk, wat ons achten betreft een aanrader

Valère P.
Beoordeeld op: 27/07/2018
Valère P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Kennen de ISLANDIA al van bij het begin en...

Kennen de ISLANDIA al van bij het begin en komen er al 25 jaar en meer altijd regelmatig terug en altijd zijn we tevreden. De paling in 't groen of de room opgediend in koperen potjes, de mosselen, de tongetjes .... altijd alles zeer lekker. Chef Dirk in de keuken en Martine met haar trouwe equipe verzorgen hun restaurant tot in de puntjes. Altijd een plezier om er te gaan eten zowel 's avonds als 's middags. Een familiaal kader geen grand chique maar zeer aangenaam omdat het ook altijd vol zit.

Guy
Beoordeeld op: 27/07/2018
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Correcte aanpak zonder veel franjes maar effici...

Correcte aanpak zonder veel franjes maar efficiënt. Prijs/kwaliteit oké.

Jos
Beoordeeld op: 19/06/2018
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte en vriendelijke bediening en lekker/vers...

vlotte en vriendelijke bediening en lekker/vers eten

Babs K.
Beoordeeld op: 09/05/2018
Babs K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten en vriendelijke bediening...

lekker eten en vriendelijke bediening

Patrick
Beoordeeld op: 02/04/2018
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

vriendelijke bediening, goede prijs/kwaliteit...

vriendelijke bediening, goede prijs/kwaliteit verhouding. muziek in de zaak iets te opdringerig naar onze smaak.

Johny P.
Beoordeeld op: 18/03/2018
Johny P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Persoonlijke vrienden (via de Orde van de Paard...

Persoonlijke vrienden (via de Orde van de Paardevisser) - mooi aanbod met variatie in de all-in menu's - dichtbij onze woning- prijs kwaliteit is prima en een vlotte bediening

Martine
Beoordeeld op: 24/01/2018
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke ontvangst en heel lekker...

Zeer vriendelijke ontvangst en heel lekker

datum score