Beoordelingen van Islandia

38 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
38 beoordelingen
datum score
René
Beoordeeld op: 16/02/2020
René beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

wij zijn daar al vele jaren klant , we worden...

wij zijn daar al vele jaren klant , we worden er zeer goed bediend , ze zijn er zeer vriendelijk en ik kan het restaurant aan een ieder aanprijzen als je tevreden bent ja dan ga je terug nietwaar

Nadia
Beoordeeld op: 15/02/2020
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere paling in 't groen. Vriendelijke...

Heel lekkere paling in 't groen. Vriendelijke bediening

Niko
Beoordeeld op: 28/12/2019
Niko beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten...

Vriendelijke bediening, lekker eten

Luc
Beoordeeld op: 14/10/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie kaart. Lekkere gerechten. Niet duur....

Mooie kaart. Lekkere gerechten. Niet duur. Vlotte bediening.

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 11/09/2019
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Parfait. Menus à prix concurrentiels. Belle...

Parfait. Menus à prix concurrentiels. Belle carte. Fraîcheur et qualité des produits. Ambiance familiale. Forte affluence, c'est tout dire !

Dominik
Beoordeeld op: 08/09/2019
Dominik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

No nonsens ! Gewoon LEKKER !...

No nonsens ! Gewoon LEKKER !

Johan
Beoordeeld op: 24/08/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten voor een schappelijke prijs....

Lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Dat alles goed warm opgediend werd is ook een meerwaarde

Laura
Beoordeeld op: 10/08/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous avons super bien mangé! Nous y retourneron...

Nous avons super bien mangé! Nous y retournerons avec grand plaisir! 10/10 Les moules sont excellentes !! Je recommande vivement ce restaurant !

Mathieu
Beoordeeld op: 07/08/2019
Mathieu beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en vers. Vlotte en vriendelijke...

Zeer lekker en vers. Vlotte en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit top.

Roland
Beoordeeld op: 02/08/2019
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening niet duur vriendelijk...

vlotte bediening niet duur vriendelijk

datum score