Beoordelingen van Islandia

26 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
26 beoordelingen
datum score
Johny P.
Beoordeeld op: 19/08/2018
Johny P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Toffe bediening, goede bereide mosselen (op...

Toffe bediening, goede bereide mosselen (op natuurlijke wijze met kruiden) en ook de visschotel is een aanrader,

ann S.
Beoordeeld op: 19/08/2018
ann S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijke vlotte bediening,zeer lekker...

zeer vriendelijke vlotte bediening,zeer lekker en aangename sfeer

Danny S.
Beoordeeld op: 29/07/2018
Danny S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was allemaal super en de bediening was...

Het was allemaal super en de bediening was ook vriendelijk, wat ons achten betreft een aanrader

Valère P.
Beoordeeld op: 27/07/2018
Valère P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Kennen de ISLANDIA al van bij het begin en...

Kennen de ISLANDIA al van bij het begin en komen er al 25 jaar en meer altijd regelmatig terug en altijd zijn we tevreden. De paling in 't groen of de room opgediend in koperen potjes, de mosselen, de tongetjes .... altijd alles zeer lekker. Chef Dirk in de keuken en Martine met haar trouwe equipe verzorgen hun restaurant tot in de puntjes. Altijd een plezier om er te gaan eten zowel 's avonds als 's middags. Een familiaal kader geen grand chique maar zeer aangenaam omdat het ook altijd vol zit.

Jos
Beoordeeld op: 19/06/2018
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte en vriendelijke bediening en lekker/vers...

vlotte en vriendelijke bediening en lekker/vers eten

Johny P.
Beoordeeld op: 18/03/2018
Johny P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Persoonlijke vrienden (via de Orde van de Paard...

Persoonlijke vrienden (via de Orde van de Paardevisser) - mooi aanbod met variatie in de all-in menu's - dichtbij onze woning- prijs kwaliteit is prima en een vlotte bediening

Martine
Beoordeeld op: 24/01/2018
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke ontvangst en heel lekker...

Zeer vriendelijke ontvangst en heel lekker

placeholder
Jenny
Beoordeeld op: onbekend
Jenny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Restaurend ISLANDIA Oostduinkerke West Vlaanderen

Ik heb 5 dagen gaan eten in ILANDIA het eten was van de beste kwaliteiten . De vis was uitstekend en zeker heel goed gebakken . De aardappelen waren ofwel Gekookt, gestoomd , in puree of in frieten alles vers en van goede kwaliteit. De prijzen zijn vanaf 15,00€ voor een dag schotel dus prijs kwaliteit ,de dranken erbij worden prima geserveerd ,dus ook een uitstekende bediening Bedankt Dirk en Martine Voor ALLES Jenny en Robert Vermeylen -D'Haeseleer.

Julien D.
Beoordeeld op: 03/11/2018
Julien D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Als vis- & mosselrestaurant is dit sterk aan...

Als vis- & mosselrestaurant is dit sterk aan te bevelen. Er is keuze tussen verschillende menu's, die interessant en betaalbaar zijn.

Gilbert V.
Beoordeeld op: 12/09/2018
Gilbert V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous y allons depuis des années, la cuisine...

Nous y allons depuis des années, la cuisine est super, bons produits frais, poissons ou viandes. En général nous prenons le lunch, jamais été déçu, bon rapport qualité prix. Il est à conseiller de réserver, car il y du monde, même en septembre... Les patrons sont super gentil, donc...allez-y...

datum score