Beoordelingen van 't Heerhuys

99 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
99 beoordelingen
datum score
Vanessa
Beoordeeld op: 07/04/2019
Vanessa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds lekker eten, gezellige sfeer en...

Zoals steeds lekker eten, gezellige sfeer en super bediening!!!

Jan
Beoordeeld op: 05/03/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het was er te koud om gezellig te eten ( verwar...

Het was er te koud om gezellig te eten ( verwarming hoger zetten ) Vloer was plakkerig . Eten was lekker maar porties waren te klein voor de prijs die we betaalden . Bediening was goed en we hadden snel ons eten .

Walter
Beoordeeld op: 18/02/2019
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was zo als gewoonlijk top ....

Alles was zo als gewoonlijk top .

Rita R.
Beoordeeld op: 18/02/2019
Rita R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig. Eten zeer lekker. Prijs/kwaliteit...

Gezellig. Eten zeer lekker. Prijs/kwaliteit in orde. uitstekende bediening.

Patrick
Beoordeeld op: 18/02/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk eten en een prima service, zoals altij...

Heerlijk eten en een prima service, zoals altijd!

placeholder
Rita
Beoordeeld op: 28/01/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk personeel , vlotte bediening en...

vriendelijk personeel , vlotte bediening en zeer lekker eten.

Patrick
Beoordeeld op: 28/01/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening, lekker eten en...

Zeer vriendelijke bediening, lekker eten en een gezellige setting!

Loes L.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Loes L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening: zeer vriendelijk en snel. Kindvriend...

Bediening: zeer vriendelijk en snel. Kindvriendelijk ook. Eten was superlekker. Wij hadden steak met steppegras en vleessaus...een aanrader.

Christophe D.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Christophe D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam kader, vriendelijke bediening en...

Aangenaam kader, vriendelijke bediening en snelle service. Hier komen we zeker nog eens terug!

Filip E.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Filip E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening en niet...

Lekker eten, vriendelijke bediening en niet te lang moeten wachten. Extra keuze om warme groenten te kunnen bestellen bij het hoofdgerecht is zeker ook een + punt!

datum score