Beoordelingen van 't Wit Kasteel

382 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
382 beoordelingen
datum score
ROLAND D.
Beoordeeld op: 25/03/2019
ROLAND D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangenaam restaurant Het eten was zeer lekker...

Aangenaam restaurant Het eten was zeer lekker : 100 % OK Wij kregen echter een andere tafel aangeduid, dan deze die ons bij de reservatie was toegewezen (wel eenzelfde ronde tafel wat voor 5 personen goed is), zelfs na verduidelijking geen aanpassing gekregen: niet erg, maar eigenaardig - Bediening vriendelijk en OK, maar weinig geduld bij het opnemen van de bestelling

Cindy M.
Beoordeeld op: 24/03/2019
Cindy M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig en mooi kader. Heel lekker gegeten! We...

Gezellig en mooi kader. Heel lekker gegeten! Werkpuntje: Na het eten niemand nog gevraagd of er koffie of dessert moest zijn.

Hans N.
Beoordeeld op: 22/03/2019
Hans N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Votte service + keuken!...

Votte service + keuken!

Terry
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/03/2019
Terry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke, vlotte bediening. Lekker gegeten...

Vriendelijke, vlotte bediening. Lekker gegeten met een fris rozewijntje. Tof een limoncello gekregen als afsluiter. Een aanrader.

Piet L.
Beoordeeld op: 18/03/2019
Piet L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ik vond de prijs van het menu te duur ten opzic...

Ik vond de prijs van het menu te duur ten opzichte van het eten , parmahesp met meloen ! Meloen heb ik niet veel gezien ,en de tiramisau was droog. De bediening was wel ok c mvg

Laurence
Beoordeeld op: 18/03/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Zoals altijd meer dan TOP!...

Zoals altijd meer dan TOP!

Lieven D.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Lieven D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

eten was zeer lekker, bediening heel vriendelij...

eten was zeer lekker, bediening heel vriendelijk; Misschien wel 1 min puntje : aan de tafel vonden wij het wel iets te donker. Konden moeilijk de kaart lezen en zagen ook niet heel goed wat er allemaal op ons bord lag.

kristine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/03/2019
kristine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten was heerlijk en ook vriendelijk person...

Het eten was heerlijk en ook vriendelijk personeel...

Filip V.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Filip V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

heel vriendelijke bediening ,super gezellig...

heel vriendelijke bediening ,super gezellig interieur , heel lekker eten . We kwamen er eten voor de verjaardag van onze dochter en kregen de gevraagde attentie . Was heel leuk en komen zeker terug ! Fam. Filip Vandeputte - Cnudde

Annie D.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/03/2019
Annie D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Het kader is zeer mooi, het eten is best lekker...

Het kader is zeer mooi, het eten is best lekker, maar het onthaal en de bediening zijn ondermaats. 'Hier kan je je jassen hangen' 'Die tafel daar is voor jullie' Het eten wordt op tafel gezet, zonder een woordje uitleg. Er was nochtans voldoende personeel om de klanten hun jassen aan te nemen, hen te begeleiden naar hun tafel, hen in te lichten over wat op het bord lag. Bij het buitengaan geen dankuwel… Voor het eten zou ik zeker terugkomen, maar vanwege de gebrekkige ontvangst en bediening niet meer.

datum score