Beoordelingen van 't Wit Kasteel

389 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
389 beoordelingen
datum score
Terry
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/03/2019
Terry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke, vlotte bediening. Lekker gegeten...

Vriendelijke, vlotte bediening. Lekker gegeten met een fris rozewijntje. Tof een limoncello gekregen als afsluiter. Een aanrader.

Piet L.
Beoordeeld op: 18/03/2019
Piet L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ik vond de prijs van het menu te duur ten opzic...

Ik vond de prijs van het menu te duur ten opzichte van het eten , parmahesp met meloen ! Meloen heb ik niet veel gezien ,en de tiramisau was droog. De bediening was wel ok c mvg

Laurence
Beoordeeld op: 18/03/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Zoals altijd meer dan TOP!...

Zoals altijd meer dan TOP!

Lieven D.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Lieven D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

eten was zeer lekker, bediening heel vriendelij...

eten was zeer lekker, bediening heel vriendelijk; Misschien wel 1 min puntje : aan de tafel vonden wij het wel iets te donker. Konden moeilijk de kaart lezen en zagen ook niet heel goed wat er allemaal op ons bord lag.

kristine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/03/2019
kristine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten was heerlijk en ook vriendelijk person...

Het eten was heerlijk en ook vriendelijk personeel...

Filip V.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Filip V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

heel vriendelijke bediening ,super gezellig...

heel vriendelijke bediening ,super gezellig interieur , heel lekker eten . We kwamen er eten voor de verjaardag van onze dochter en kregen de gevraagde attentie . Was heel leuk en komen zeker terug ! Fam. Filip Vandeputte - Cnudde

Annie D.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/03/2019
Annie D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Het kader is zeer mooi, het eten is best lekker...

Het kader is zeer mooi, het eten is best lekker, maar het onthaal en de bediening zijn ondermaats. 'Hier kan je je jassen hangen' 'Die tafel daar is voor jullie' Het eten wordt op tafel gezet, zonder een woordje uitleg. Er was nochtans voldoende personeel om de klanten hun jassen aan te nemen, hen te begeleiden naar hun tafel, hen in te lichten over wat op het bord lag. Bij het buitengaan geen dankuwel… Voor het eten zou ik zeker terugkomen, maar vanwege de gebrekkige ontvangst en bediening niet meer.

petra j.
Beoordeeld op: 11/03/2019

het is een fabriek, de barmannen niet verfijn...

het is een fabriek, de barmannen niet verfijnd, zeer grof en met de lege flessen gooiend achter de bar. De bediening was niet vriendelijk en niet correct. Massa !! Het rook er ook onfris. Vééél geld voor weinig eten. 6 oesters, een tong met slappe frieten en een tiramisu dat ik moest zoeken op mijn bord . 60 euro !!! Wij komen nooit meer terug.

Kristine
Beoordeeld op: 09/03/2019
Kristine beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

In een heel mooi kader kregen we een heerlijke...

In een heel mooi kader kregen we een heerlijke maaltijd, bediend door vriendelijk personeel. Het eten was echt super. We bleven na de maaltijd nog geruime tijd in het restaurant. Voor herhaling vatbaar. proficiat aan de kok en pluim voor de bediening.

Eddy
Beoordeeld op: 04/03/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij vinden het een gezellig kader om te gaan...

Wij vinden het een gezellig kader om te gaan eten. Het eten is er goed een verzorgde en vriendelijke bediening

datum score