Beoordelingen van 't Wit Kasteel

390 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
390 beoordelingen
datum score
Greet D.
Beoordeeld op: 21/04/2019
Greet D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, mooi en rustige locatie,...

Vriendelijk personeel, mooi en rustige locatie, ruim terras, ruime keuze qua gerechten, heel lekkere en verfijnde gerechten. Prijs-kwaliteit scoort bij de betere restaurants. Een hele positieve belevenis. Top!

Debbie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 28/03/2019
Debbie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Fantastisch lekker in een fantastisch kader....

Fantastisch lekker in een fantastisch kader.

Hans N.
Beoordeeld op: 22/03/2019
Hans N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Votte service + keuken!...

Votte service + keuken!

Laurence
Beoordeeld op: 18/03/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Zoals altijd meer dan TOP!...

Zoals altijd meer dan TOP!

Filip V.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Filip V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

heel vriendelijke bediening ,super gezellig...

heel vriendelijke bediening ,super gezellig interieur , heel lekker eten . We kwamen er eten voor de verjaardag van onze dochter en kregen de gevraagde attentie . Was heel leuk en komen zeker terug ! Fam. Filip Vandeputte - Cnudde

placeholder
leen
Beoordeeld op: 25/02/2019
leen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was lekker en in orde ....

Alles was lekker en in orde .

omer
Beoordeeld op: 22/02/2019
omer beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening stijlvol. De gekozen menu...

Vlotte bediening stijlvol. De gekozen menu was100% in orde.

carlos en Annie
Beoordeeld op: 14/02/2019
carlos en Annie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel mooi kader heel vriendelijke bediening...

Heel mooi kader heel vriendelijke bediening en vooral heel lekker eten. Komen met veel plezier nog eens bij jullie eten en geven dit door aan vrienden.

Birgit D.
Beoordeeld op: 10/02/2019
Birgit D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We werden vriendelijk ontvangen in een huiselij...

We werden vriendelijk ontvangen in een huiselijke sfeer. Zeer lekkere en ijle keuken

Mario
Beoordeeld op: 03/02/2019
Mario beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten een een super bediening...

Lekker eten een een super bediening

datum score