Beoordelingen van 't Wit Kasteel

413 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
413 beoordelingen
datum score
Liliane
Beoordeeld op: 22/06/2019

Heel mooie interieur...

Heel mooie interieur

Luc
Beoordeeld op: 11/06/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zoals altijd... alles dik oké....

Zoals altijd... alles dik oké.

Nathalie
Beoordeeld op: 16/05/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Beste, Bediening heel vriendelijk, kwam vragen...

Beste, Bediening heel vriendelijk, kwam vragen of we iets langer wilden aperitieven of onmiddellijk eten. Gerecht (huisgemaakte pasta met gamba's en truffel) was super lekker! Mvg, Nathalie

Peter
Beoordeeld op: 14/05/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

heel verzorgd, heel lekker...

heel verzorgd, heel lekker

Carlier S.
Beoordeeld op: 14/05/2019
Carlier S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie, gezellige ruimte, vriendelijk personeel...

Mooie, gezellige ruimte, vriendelijk personeel !! Heel lekker gegeten

Andre
Beoordeeld op: 11/05/2019
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening en zeer lekker gegeten en...

Vlotte bediening en zeer lekker gegeten en gedronken voor een faire prijs , wat wil je nog meer !

jozef
Beoordeeld op: 06/05/2019
jozef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

vriendelijk onthaal , lekker gegeten en in...

vriendelijk onthaal , lekker gegeten en in een mooie en warme locatie !

Xavier M.
Beoordeeld op: 30/04/2019
Xavier M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Het was een perfecte belevenis op alle gebied!...

Het was een perfecte belevenis op alle gebied! Prachtig pand, bediening heel verzorgt en eten tip top in orde.

Gino D.
Beoordeeld op: 29/04/2019
Gino D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooi kader. Eerst vriendelijk personeel. Desser...

Mooi kader. Eerst vriendelijk personeel. Dessert met tegenzin bediend. Kinderanimatie?

Greet D.
Beoordeeld op: 21/04/2019
Greet D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, mooi en rustige locatie,...

Vriendelijk personeel, mooi en rustige locatie, ruim terras, ruime keuze qua gerechten, heel lekkere en verfijnde gerechten. Prijs-kwaliteit scoort bij de betere restaurants. Een hele positieve belevenis. Top!

datum score