Bad service and high price for the value...
Bad service and high price for the value
Alle restaurants van Belgie: Top 10, promoties en beoordelingen. Reserveer je restaurant in Antwerpen, Gent, Leuven ....
Bad service and high price for the value
Bij aankomst van het restaurant, bleek het restaurant gesloten te zijn. Zeer spijtig hebben wij ons moeten verplaatsen naar de markt in Kortrijk.
1 Niets van Kasteel sfeer over. Koel modern, geen warmte, wat ik wel had verwacht met die naam. 2 Voorgerecht (Carpaccio met Truffels) stond 22 minuten klaar, waarna men plots merkte dat het niet compleet was en dus terug naar de keuken moest. lol en dan eindelijk werd gebracht. 3 Het hoofdgerecht (RIB EYE "DARK RED") was zo hevig gekruid dat men gewoon niets van het vlees zelf proefde, maar zeker zout genoeg. Diegene die "Bien cuit" moest zij, werd gewoon dunner gesneden en dus ook minder vlees (afstraffing?). EN de Bearnaise saus hebben we al veel beter gegeten, zeker als die vers zou moeten zijn (Vers = totaal zelf gemaakt). 4 De thee werd geserveerd in gietijzeren potjes, gezellig en leuk, maar die NIET voorverwarmd waren, waardoor de warmte heel snel over ging op het metaal van de theepot en de thee, lauw was. 5 Tot slot bij de betaling was de dame nogal aan het stuntelen en lukte het pas na de 4 de poging. Later bleek dat men dan geen € 217,- betaalde maar 2177,-. Wat wel gelijk werd recht getrokken na onze melding hiervan. 6 Ten slotte als wij, op een aperitiefje na, geen alcohol hebben besteld (wijn, bier, enz) en dan even evalueren of er werkelijk waar voor het geld werd gegeven, moet ik heel eerlijk zeggen "nog niet bijna" dus neen, echt niet. Als ik dit avontuur de dag later op de Golf Club vertelde, kreeg ik gelijk bevestigende opmerkingen en meer dan een. Beste uitbaters, dit is echt niet de manier. De zaak loopt misschien wel, maar het kan bergen beter. BTW, open keuken is heel leuk en aangenaam, maar het doorgeef schap licht vol met Tupperware en andere rommel. Het had een heel slordig zicht. Verder, als je met een open keuken werkt, dan hebben alle personeelsleden, kok inbegrepen, nette witte kledij aan, net om de etiquette duidelijk te maken, en geen allegaartje van alles wat. Dan zwijg ik nog van de onordentelijke inkomhal waar de rol-vitrines niet allen onverzorgd zijn, maar zelfs niet netjes gelinieerd (Als het je niet interesseert, zet het e...
Veel te duur en vis was veel te droog ..
Glas was vuil en het eten was niet warm
Alles liep er gisteravond in t honderd, koud stoofvlees, straks niet op de juiste wijze gebakken,....zaakvoerders niet te zien in het restaurant, zij bekommerde zich enkel om een BV....tafels werden op foute nr getikt, resultaat een warboel!!! Kwam nog bij dat het een frisse avond was, maar iedereen moest buiten gaan zitten...eten werd onmiddelltkoud. Niet oké
Zeer chaotische bediening, iedereen liep elkaar voor de voeten. Van zohaast de laatste hap bijna binnen was begonnen ze de tafel af te ruimen. Dranken zeeer duur, lekkere keuken!
Car , nous avons commander nos gin tonic , avant de nous servir on nous a demandé le plat, nous avons commandé une cote à l os pour 2 , résultat après 8 min , on nous ramené notre côté à l os , très surpris et limite vexé de ne pas pouvoir profiter de ce moment en terrasse pour savourer notre apéro et continuer d échanger , nous avons été contraint de passer au plat , a contre cœur , résultat montre en main entre notre arrivée et notre départ et le paiement de 120€, il s est écoulé 19 min. Qui gagne 120€ en 19 min ? Nous sonnes au delà de déçu , nous sommes vexés simplement de la joie que nous faisions à la veille du veille du week-end et de la prestation de ce restaurant ! C était la première et dernière fois dans cet établissement.