Beoordelingen van Parazaar

476 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
476 beoordelingen
datum score
Alain
Beoordeeld op: 26/02/2020
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening en zalige gerechten...

Vlotte bediening en zalige gerechten

Soraya
Beoordeeld op: 24/02/2020
Soraya beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker en een goede bediening....

Het was lekker en een goede bediening.

Martine
Beoordeeld op: 23/02/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goeie kaart met aandacht voor suggestie's....

Goeie kaart met aandacht voor suggestie's. ruime keuze. Prijs kwaliteit zijn evenredig, gezellig tafelen!

Kaat
Beoordeeld op: 23/02/2020
Kaat beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel erg lekker gegeten en supervriendelijke...

Heel erg lekker gegeten en supervriendelijke bediening!

Delphine
Beoordeeld op: 23/02/2020
Delphine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zoals steeds een gevarieerde suggestiekaart...

Zoals steeds een gevarieerde suggestiekaart en superlekker!

Claudine
Beoordeeld op: 19/02/2020
Claudine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel. Heel correcte bedie...

Zeer vriendelijk personeel. Heel correcte bediening. We kozen uit de suggesties, de burrito burrata en de het gerecht met de scampi’s. Bijzonder lekker!! Ook de dranken worden lekker gekoeld geserveerd.

natalie
Beoordeeld op: 14/02/2020
natalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

zeer vriendelijke bediening - lekker en gezond...

zeer vriendelijke bediening - lekker en gezond eten

frank
Beoordeeld op: 13/02/2020
frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

prijs / kwaliteit toppie en zeer gezonde keuken...

prijs / kwaliteit toppie en zeer gezonde keuken. met zeeeeer vriendelijk bediening. wat nog meer ??

Tine
Beoordeeld op: 09/02/2020
Tine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Heerlijk eten, ik nam één van de suggesties...

Heerlijk eten, ik nam één van de suggesties en was heel aangenaam verrast. Het restaurant is klein en gezellig ingericht, de bediening is heel vriendelijk.

Karoline
Beoordeeld op: 08/02/2020
Karoline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke ontvangst en héél lekker...

Zeer vriendelijke ontvangst en héél lekker gegeten!

datum score