Beoordelingen van Parazaar

82 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
82 beoordelingen
datum score
Martine G.
Datum restaurantbezoek: 20/04/2018
Martine G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten! Vlotte bediening. Ik zei...

Zeer lekker gegeten! Vlotte bediening. Ik zei dat het op het gemak mocht en ze hielden daar rekening mee.

Ann V.
Datum restaurantbezoek: 20/04/2018
Ann V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker keuken, originele kaart, oog voor gezond...

Lekker keuken, originele kaart, oog voor gezonde gerechten en vriendelijke bediening, ook op drukke momenten! Net ontdekt, maar we komen zeker terug!

Tine
Datum restaurantbezoek: 20/04/2018
Tine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Keer op keer pareltjes van gerechten, waar...

Keer op keer pareltjes van gerechten, waar blijven jullie dat halen? Bovendien ook snelle en super vriendelijke service!

Mahieu V.
Datum restaurantbezoek: 17/04/2018
Mahieu V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was superlekker en verzorgd! Veel...

Het eten was superlekker en verzorgd! Veel lekkere, verse groenten. Vriendelijke bediening.

Margot V.
Datum restaurantbezoek: 14/04/2018
Margot V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke bediening!! We...

Lekker eten en vriendelijke bediening!! We waren met een grote groep maar hadden snel ons eten.

jan m.
Datum restaurantbezoek: 14/04/2018
jan m. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs/kwaliteit ok....

prijs/kwaliteit ok.

Thierry
Datum restaurantbezoek: 13/04/2018
Thierry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam en vlotte vriendelijke bediening...

Aangenaam en vlotte vriendelijke bediening

Hans
Datum restaurantbezoek: 13/04/2018
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Goeie service en lekker eten...

Goeie service en lekker eten

Ann
Datum restaurantbezoek: 09/04/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijke ontvangst, leuke sfeer, vlott...

Heel vriendelijke ontvangst, leuke sfeer, vlotte bediening en lekker eten. Zeker tot een volgende keer.

datum score