Beoordelingen van Parazaar

18 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.8
18 beoordelingen
datum score
Christ V.
Vermote
Datum restaurantbezoek: 09/12/2017
Christ V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, sfeervol, heerlijk...

Vriendelijke bediening, sfeervol, heerlijk gegeten.

antoon
duran
Datum restaurantbezoek: 02/12/2017
antoon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

gezellig , sfeervol...

gezellig , sfeervol

WIVINE
DEPYPERE
Datum restaurantbezoek: 18/11/2017
WIVINE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn steeds verwonderd van de combinaties...

We zijn steeds verwonderd van de combinaties en de mix van gebruikte kruiden. Very tasteful ! Ps. We hopen nu alleen dat we geen verkoudheid hebben opgedaan want we zaten heel dicht waar de ijverige meisjes aan topsnelheid (veel wind voortbrengend) voorbij "scheurden". Grapje !

Catherine
Stalmans
Datum restaurantbezoek: 17/11/2017
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezond en lekker...

Gezond en lekker

Bert
Vanwynsberghe
Datum restaurantbezoek: 16/11/2017
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker gegeten, originele suggestiekaart !...

Zeer lekker gegeten, originele suggestiekaart !

Harold
Borrezee
Datum restaurantbezoek: 04/11/2017
Harold beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Originele gerechten met heerlijke ingrediënten....

Originele gerechten met heerlijke ingrediënten. We komen zeker terug TIP : Bij de apero brood is ok maar doe dan geen boter maar olijolie met zout. Zou veel beter passen in het concept

jorre d.
dewyn
Datum restaurantbezoek: 04/11/2017
jorre d. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Snel bediend en lekker gegeten,we komen zeker...

Snel bediend en lekker gegeten,we komen zeker nog eens terug.

Romy V.
Vandemaele
Datum restaurantbezoek: 31/10/2017
Romy V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste, Al verscheidene keren bij jullie gekom...

Beste, Al verscheidene keren bij jullie gekomen . Ben zeker en vast tevreden van het eten. Wat me telkens opvalt , is Dat het altijd zeer rumoerig is als restaurant volzet is. De akoestiek is niet optimaal. Daarom kom ik ook niet met Mn partner voor een gezellige tete A tete omdat er teveel lawaai is. Maar, met mijn mama of vriendinnen eet ik altijd bij jullie als ik in Kortrijk ben! Leuke gerechten.

Quinten
Couckuyt
Datum restaurantbezoek: 28/10/2017
Quinten beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker! Wij komen zeker nog terug. Er...

Heel lekker! Wij komen zeker nog terug. Er staat nog zo veel op die menukaart dat wij willen proberen.

Julie V.
Vervaeke
Datum restaurantbezoek: 23/10/2017
Julie V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker eten, prijs-kwaliteit tip-top in...

Heel lekker eten, prijs-kwaliteit tip-top in orde, super bediening! Enige minpuntje is de akoestiek in de zaal, soms moeilijk om elkaar te begrijpen.

datum score