Beoordelingen van Parazaar

3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
3 beoordelingen
datum score
placeholder
StevenDevogel
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 21/05/2016
Stevenbeveelt dit restaurant aan voor:

Zoals altijd....

Al gemakkelijk 5-6 keer gaan eten in PARAZAAR, spijtig genoeg doe ik nu pas een review over deze heerlijke cuisine. Van pasta tot salades tot thaïs, altijd al even lekker. Graag laat ik me verassen door de huiscocktail en de suggesties die me altijd omverblazen! De bediening is heel attent, lief en vlot. In het kort, zeker een aanrader voor wie een vlotte goede maaltijd wil! (voor een kleine prijs!)

ingridrigole
0 Favorieten
4 Beoordelingen
Beoordeeld op 16/06/2015
ingridbeveelt dit restaurant aan voor:

een aanrader!!

Parazaar, leuke zaak, frisse slaatjes en pastas, prima bediening, de meisjes doen het supergoed(oeie Thomas vergeten), je kan er ook lekker pannenkoeken eten of wafels, dus als je gaat winkelen in Kortrijk, gerust eens binnengaan! je komt er zeker terug. succes voor het jonge team!!

placeholder
SofieDenoo
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 21/05/2015
Sofiebeveelt dit restaurant aan voor:

Aanrader!

Een jong team, fris, vernieuwend, de steeds wisselende menukaart is fantastisch en er is altijd voor elk wat wils. Less is more, eenvoudige maar toch vernieuwende gerechten en perfect op smaak zoals Sergio Herman het zou zeggen. Een absolute aanrader en betaalbaar!

datum score