Beoordelingen van Parazaar

40 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
40 beoordelingen
datum score
Jeffrey
de Tand
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Jeffrey beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De suggestie-gerechten waren echt superlekker!...

De suggestie-gerechten waren echt superlekker! Ook altijd gezellig zitten en vlotte bediening! Keep up the good work!

Marleen D.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Marleen D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezond, gevarieerd, lokaal, seizoensgebonden...

Gezond, gevarieerd, lokaal, seizoensgebonden lekker!

Sofie N.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Sofie N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was lekker en de bediening was vriende...

het eten was lekker en de bediening was vriendelijk, we kregen het eten ook snel!

julie
seys
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
julie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super lekker eten!...

Super lekker eten!

Delphine V.
Datum restaurantbezoek: 09/02/2018
Delphine V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuk kader, lekker (en gezond!) eten en vriende...

Leuk kader, lekker (en gezond!) eten en vriendelijke bediening. Dat alles voor heel schappelijke prijs. Toppertje waar we zeker terug komen!

Fanny D.
Datum restaurantbezoek: 09/02/2018
Fanny D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben lekker gegeten, het was gezellig...

We hebben lekker gegeten, het was gezellig zitten, mooi interieur en we moesten niet lang wachten op ons eten.

Caroline T.
Datum restaurantbezoek: 09/02/2018
Caroline T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles perfect verlopen!...

Alles perfect verlopen!

chantal d.
Datum restaurantbezoek: 06/02/2018
chantal d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, vriendelijk personeel, perfecte...

Lekker eten, vriendelijk personeel, perfecte timing, niet te lang moeten wachten, ik kon moeilijk een keuze maken uit 2 gerechten en de vriendelijke ober kon mij door zijn intelligente uitleg mij overtuigen om voor die net iets meer speciale schotel te kiezen!!

Lien V.
Datum restaurantbezoek: 06/02/2018
Lien V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs - kwaliteit zeer goed, pasta parazaar...

Prijs - kwaliteit zeer goed, pasta parazaar super lekker en mooi gepresenteerd! Alsook houd men rekening bij maagverkleining voor kleinere portie! TOP

Diethild V.
Datum restaurantbezoek: 05/02/2018
Diethild V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Top bediening, lekkere gerechtjes op een origin...

Top bediening, lekkere gerechtjes op een originele manier bereid en voorgeschoteld. Betaalbaar, gezellig kader. Good job voor zo’n jonge mensen!

datum score