Beoordelingen van Parazaar

489 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
489 beoordelingen
datum score
May
Beoordeeld op: 21/12/2017
May beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig, vriendelijk en originele gezonde...

gezellig, vriendelijk en originele gezonde gerechten. Ik ga nog terug! En mijn vriendin ook!

Christ V.
Beoordeeld op: 10/12/2017
Christ V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, sfeervol, heerlijk...

Vriendelijke bediening, sfeervol, heerlijk gegeten.

antoon
Beoordeeld op: 07/12/2017
antoon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

gezellig , sfeervol...

gezellig , sfeervol

WIVINE
Beoordeeld op: 20/11/2017
WIVINE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn steeds verwonderd van de combinaties...

We zijn steeds verwonderd van de combinaties en de mix van gebruikte kruiden. Very tasteful ! Ps. We hopen nu alleen dat we geen verkoudheid hebben opgedaan want we zaten heel dicht waar de ijverige meisjes aan topsnelheid (veel wind voortbrengend) voorbij "scheurden". Grapje !

Catherine
Beoordeeld op: 18/11/2017
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezond en lekker...

Gezond en lekker

Bert
Beoordeeld op: 17/11/2017
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker gegeten, originele suggestiekaart !...

Zeer lekker gegeten, originele suggestiekaart !

Harold
Beoordeeld op: 05/11/2017
Harold beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Originele gerechten met heerlijke ingrediënten....

Originele gerechten met heerlijke ingrediënten. We komen zeker terug TIP : Bij de apero brood is ok maar doe dan geen boter maar olijolie met zout. Zou veel beter passen in het concept

jorre
Beoordeeld op: 05/11/2017
jorre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Snel bediend en lekker gegeten,we komen zeker...

Snel bediend en lekker gegeten,we komen zeker nog eens terug.

Romy
Beoordeeld op: 01/11/2017
Romy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste, Al verscheidene keren bij jullie gekom...

Beste, Al verscheidene keren bij jullie gekomen . Ben zeker en vast tevreden van het eten. Wat me telkens opvalt , is Dat het altijd zeer rumoerig is als restaurant volzet is. De akoestiek is niet optimaal. Daarom kom ik ook niet met Mn partner voor een gezellige tete A tete omdat er teveel lawaai is. Maar, met mijn mama of vriendinnen eet ik altijd bij jullie als ik in Kortrijk ben! Leuke gerechten.

Quinten
Beoordeeld op: 29/10/2017
Quinten beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker! Wij komen zeker nog terug. Er...

Heel lekker! Wij komen zeker nog terug. Er staat nog zo veel op die menukaart dat wij willen proberen.

datum score