Beoordelingen van Restaurant B'thoven

5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
5 beoordelingen
datum score
Stefaan
Beoordeeld op: onbekend

Zeer goede prijs kwaliteit. De plaats om lekker...

Zeer goede prijs kwaliteit. De plaats om lekkere fondue te eten. Vlees van excellent kwaliteit.

Kurt
Beoordeeld op: onbekend

Ik woon al 10 jaar in Gent, maar als ik fondue...

Ik woon al 10 jaar in Gent, maar als ik fondue wil eten dan is de enige plaats waar ik aan denk 'Den Beethoven'. Het is al jaren een vaste stop en op de één of andere manier kunnen de andere fondue-restaurants die ik al heb bezocht nooit tippen aan dit kleine maar gezellige restaurantje.

Kurt
Beoordeeld op: onbekend

Dit is sinds jaren een favoriete plek om te...

Dit is sinds jaren een favoriete plek om te gaan eten. Ik woon al bijna 10 jaar niet meer in het Kortrijkse, maar als ik met vrienden ga eten in de streek van Kortrijk dan is dít mijn eerste keus... Altijd lekker, altijd verzorgd, voor de sfeer zorg je vind ik zelf, maar het is er zeker gezellig. Je krijgt meer dan voldoende op je bord, en om de één of andere reden is fondu in de beethoven altijd nét iets lekkerder dan elders... Een aanrader !

Koen
Beoordeeld op: onbekend

ik kan enkel beamen wat Louis geschreven heeft....

ik kan enkel beamen wat Louis geschreven heeft. Lekker mals vlees en ruim voldoende. Ook als wijn de suggestie van de chef genomen en die was perfect van smaak en temperatuur.Wij gaan zeker nog eens terug als we in Kortrijk zijn.

Johan
Beoordeeld op: onbekend

Het bezoek aan dit restaurant was één van onze...

Het bezoek aan dit restaurant was één van onze mooiste avonden. Een mooi, bruin en intiem kader met romantische achtergrond-muziek. Met betrekking tot het eten : een fondue met het meest malse rundsvlees dat we ooit hebben gegeten , verse huisgemaakte frietjes die je nergens anders zult vinden en meer dan 10 verschillende sausjes. En wat een ruime porties voor deze prijs !! Kortom een schitterend adres voor de echte vlees-eter. Tevens ook een zeer mooie wijnkaart met een prachtige wijn als suggestie van de chef. Wij gaan zeer zeker terug !!

datum score