Beoordelingen van Nata

149 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
149 beoordelingen
datum score
Geert
Beoordeeld op: 08/07/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer tevreden. We hadden eigenlijk het Atomium...

Zeer tevreden. We hadden eigenlijk het Atomium restaurant geboekt, maar met de Tour de France was het onbereikbaar op Zondag 7 juli. Nata en Kortrijk was een noodoplossing, die we ons niet beklagen. De maaltijd is evenwaardig aan het Atomium restaurant.

Geert
Beoordeeld op: 13/05/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

2 uur moeten wachten op eten en kabeljauw was...

2 uur moeten wachten op eten en kabeljauw was nog rauw, maar we begrijpen het enigszins omdat het Moederdag was

Fernand
Beoordeeld op: 09/05/2019
Fernand beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

lekker eten en vlotte, vriendelijke bediening...

lekker eten en vlotte, vriendelijke bediening

Siska
Beoordeeld op: 02/05/2019
Siska beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het ging nog tamelijk vlot ze hadden er rekenin...

Het ging nog tamelijk vlot ze hadden er rekening mee gehouden dat mijn vriend allergische is aan tomaten en annanas bediening was goed.

Yves A.
Beoordeeld op: 23/04/2019
Yves A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig terras bij een heerlijke maaltijd...

gezellig terras bij een heerlijke maaltijd

Geert
Beoordeeld op: 22/04/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was picobello. Zowel het eten als de...

Alles was picobello. Zowel het eten als de sugestie van de belgische wijn door de baas een aanrader.

Johanna v.
Beoordeeld op: 19/04/2019
Johanna v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk,lekker eten!...

Vriendelijk,lekker eten!

Omer
Beoordeeld op: 18/04/2019
Omer beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaald en bediend Lekkere keuken...

Vriendelijk onthaald en bediend Lekkere keuken fijn gerechten

marc
Beoordeeld op: 10/04/2019
marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

alles is altijd in orde...

alles is altijd in orde

Daniël
Beoordeeld op: 09/04/2019
Daniël beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Aangenaam kader, vlotte en vriendelijke bedieni...

Aangenaam kader, vlotte en vriendelijke bediening met kwalitatief correcte gerechten

datum score