Beoordelingen van Nata

145 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
145 beoordelingen
datum score
Yves A.
Beoordeeld op: 23/04/2019
Yves A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig terras bij een heerlijke maaltijd...

gezellig terras bij een heerlijke maaltijd

Geert
Beoordeeld op: 22/04/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was picobello. Zowel het eten als de...

Alles was picobello. Zowel het eten als de sugestie van de belgische wijn door de baas een aanrader.

Johanna v.
Beoordeeld op: 19/04/2019
Johanna v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk,lekker eten!...

Vriendelijk,lekker eten!

Omer
Beoordeeld op: 18/04/2019
Omer beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaald en bediend Lekkere keuken...

Vriendelijk onthaald en bediend Lekkere keuken fijn gerechten

MARC
Beoordeeld op: 10/04/2019
MARC beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

alles is altijd in orde...

alles is altijd in orde

Daniël
Beoordeeld op: 09/04/2019
Daniël beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Aangenaam kader, vlotte en vriendelijke bedieni...

Aangenaam kader, vlotte en vriendelijke bediening met kwalitatief correcte gerechten

Jasna H.
Beoordeeld op: 08/04/2019
Jasna H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Beperkte hoeveelheid eten. Kwaliteit top Prijs:...

Beperkte hoeveelheid eten. Kwaliteit top Prijs: duur, kunnen we vrede mee nemen maar hadden toch wat weinig voor die prijs..

Adelheid G.
Beoordeeld op: 07/04/2019
Adelheid G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We hadden ruim ( meer dan een week!) vooraf...

We hadden ruim ( meer dan een week!) vooraf gereserveerd en een tafeltje aan het raam gevraagd. Toen we aankwamen vroegen twee serveuses apart ' Bent u Baert?' ( en nee, die waren we niet). We werden dus niet verwacht... We konden kiezen: een tafeltje dat nog vrij was of buiten op het terras. Toen ik opmerkte dat het nogal fris was, zei men dat de terrasverwarming opstond. Bleek niet waar en tot tweemaal toe moeten vragen om ze op te zetten. Na onze voorpla bleek ze al weer afgezet... Reservatie online werkt dus voor geen meter; ik telefoneer wel de volgende keer...

Christian
Beoordeeld op: 05/04/2019
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam kader en goede bediening....

Aangenaam kader en goede bediening.

placeholder
M-Christine
Beoordeeld op: 03/04/2019
M-Christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De maand-keuzemenu was lekker en mooi gepresent...

De maand-keuzemenu was lekker en mooi gepresenteerd.Aangepaste wijn was lekker maar de hoeveelheid in het glas, was ietsje te weinig vonden we. Het dessert(Tiramisou) was lekker ,maar een te grote portie vonden wij. Is nogal zwaar! Tot een volgende keer!

datum score