Beoordelingen van Maddox Kortrijk

444 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
444 beoordelingen
datum score
Jurge
Beoordeeld op: 19/10/2020
Jurge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Zoals altijd lekker kunnen eten in een toffe...

Zoals altijd lekker kunnen eten in een toffe sfeer. Succes en hopelijk kunnen we binnen 4 weken nog eens komen eten. mvg

Sharon
Beoordeeld op: 18/10/2020
Sharon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Dikke chapeau om in deze omstandigheden nog...

Dikke chapeau om in deze omstandigheden nog altijd het beste beentje voor te zetten, een goed georganiseerd team en waar lekker eten en gezelligheid nog steeds troef is!

Stephanie
Beoordeeld op: 17/10/2020
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Moesten via gsm ons registreren ok dat lukte...

Moesten via gsm ons registreren ok dat lukte maar de kaart kon ik niet opvragen via gsm. We vroegen een kaart want komen regelmatig bij jullie en al telkens een kaart gekregen. Nee was het antwoord hebben geen meer. Toen kwam er een ander meisje en vroeg of We al onze keuze hadden gemaakt . Ik toonde haar mijn gsm dat ik geen kaart te zien kreeg. Geen probleem zei ze en we kregen de kaart. Maar dan was er nog een tegenslag. 3 van de 4 borden, was het eten kou.

Bart
Beoordeeld op: 17/10/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig zitten in dit warme interieur, aangena...

Gezellig zitten in dit warme interieur, aangename en correcte bediening. Hier komen we graag terug.

Barbara
Beoordeeld op: 13/10/2020
Barbara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijk en superlekker! Merci!...

Heel vriendelijk en superlekker! Merci!

Lieven
Beoordeeld op: 13/10/2020
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal. Lekker eten met vriendelij...

Vriendelijk onthaal. Lekker eten met vriendelijke bediening. Goed aangepast naar corona toe. Gezellig interieur

Aldo
Beoordeeld op: 12/10/2020
Aldo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijk ontvangen en van een lekkere...

Heel vriendelijk ontvangen en van een lekkere maaltijd genoten. Zijn heel tevreden van ons bezoek.

Tania
Beoordeeld op: 12/10/2020
Tania beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

SUPER LEKKER LEUK EN GEZELLIG KADER...

SUPER LEKKER LEUK EN GEZELLIG KADER

Steffi
Beoordeeld op: 11/10/2020
Steffi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker gegeten...

Heel lekker gegeten

Kimberly
Beoordeeld op: 11/10/2020
Kimberly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik ging al een aantal keer langs bij Maddox...

Ik ging al een aantal keer langs bij Maddox en het eten is keer op keer heerlijk! Deze maal ging ik voor de tapas en ook deze waren verrassend en lekker. Dikke duim voor team Maddox!

datum score