Beoordelingen van Maddox Kortrijk

259 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
259 beoordelingen
datum score
Ellen
Beoordeeld op: 10/02/2018
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De rode huiswijn was prima, onze hoofdgerechten...

De rode huiswijn was prima, onze hoofdgerechten waren heerlijk, ik heb zelf klein puntje van kritiek op de crème brulée, die leek mij niet huisbereid? Verder prachtig kader, prachtige inrichting en heel vriendelijke en meer dan correcte bediening. Ik kom zeker nog terug!

nico
Beoordeeld op: 10/02/2018
nico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijk onthaald. Lekker eten. Modern...

Heel vriendelijk onthaald. Lekker eten. Moderne creaties. Vlotte bediening.Zeker voor herhaling vatbaar!

Petra
Beoordeeld op: 02/02/2018
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

ja...

ja

Vincent
Beoordeeld op: 28/01/2018
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was lekker, wel wat aan de dure kant in...

Het was lekker, wel wat aan de dure kant in vergelijking met andere trendy restaurants. de hoeveelheden in de borden vond ik net genoeg. Een grote eter of man kan misschien iets meer binnen krijgen. Hapjes en drankjes wel aan de dure kant.

Thomas D.
Beoordeeld op: 22/01/2018
Thomas D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Heel gezellig, heel lekker.vlotte bediening!top...

Heel gezellig, heel lekker.vlotte bediening!top!

Koenraad
Beoordeeld op: 31/12/2017
Koenraad beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Was best gezellig, tof interieur, vlotte bedien...

Was best gezellig, tof interieur, vlotte bediening, gerechten waren heel lekker met 1 uitzondering van de moelleux die te ver was; was totaal niet meer "vloeibaar" aan de binnenkant. Heel lekkere filet pur en perfect bleu chaud! Prijs/kwaliteit best in verhouding! Bedankt.

Ira
Beoordeeld op: 19/12/2017
Ira beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

zeer lekker eten in een mooi etablissement...

zeer lekker eten in een mooi etablissement

Koen
Beoordeeld op: 18/12/2017
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten in een gezellig kader. Pers...

Heel lekker gegeten in een gezellig kader. Personeel en bazen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Heel goeie service.

Ann
Beoordeeld op: 03/12/2017
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker, prima ontvangst , gezellig kader...

Heel lekker, prima ontvangst , gezellig kader met mooie, eenvoudige kerstsfeer. We komen zeker terug.

Ronny
Beoordeeld op: 03/12/2017
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Hadden hoge verwachtingen en deze zijn zeker...

Hadden hoge verwachtingen en deze zijn zeker voldaan . Superlekker, niet tegenstaande de zaak vol zat was de sfeer heel ontspannen en gezellig . Zeker een aanrader !!!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in