Beoordelingen van Maddox Kortrijk

259 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
259 beoordelingen
datum score
Carlos
Beoordeeld op: 10/10/2019
Carlos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

De varkenswangetjes waren super lekker. Echt...

De varkenswangetjes waren super lekker. Echt een aanrader. Vriendelijke bediening.

Jo
Beoordeeld op: 04/10/2019
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel veel keuze Lekkere gerechten Supervriendel...

Heel veel keuze Lekkere gerechten Supervriendelijk en gemotiveerd personeel Ik kom zeker nog terug

Delfien
Beoordeeld op: 29/09/2019
Delfien beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Zeer vriendelijke service... Lekker eten, heerl...

Zeer vriendelijke service... Lekker eten, heerlijke muziek.

Greet
Beoordeeld op: 22/09/2019
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Héérlijk vers eten, vlotte bediening!...

Héérlijk vers eten, vlotte bediening!

Lisa
Beoordeeld op: 12/09/2019
Lisa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellige setting, lekker eten en goede bedieni...

Gezellige setting, lekker eten en goede bediening!

Dominique
Beoordeeld op: 05/09/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super restaurant, echt lekker gegeten ! Zeer...

Super restaurant, echt lekker gegeten ! Zeer vlotte en vriendelijke bediening. De attentie bij het dessert voor de jarige was zeker een pluspunt! We komen zeker terug !

Lyn
Beoordeeld op: 27/08/2019
Lyn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker super vriendelijk personeel wij...

Heel lekker super vriendelijk personeel wij komen heel graag

fleur
Beoordeeld op: 24/08/2019
fleur beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn al enkele keren komen eten en telkens...

Wij zijn al enkele keren komen eten en telkens heel tevreden vertrokken. Het eten is er altijd subliem en het personeel heel vriendelijk!

Dieter
Beoordeeld op: 19/08/2019
Dieter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Vriendelijke ontvangst, aangenaam interieur,...

Vriendelijke ontvangst, aangenaam interieur, perfecte bediening, bovenal lekker.

Matthias
Beoordeeld op: 15/08/2019
Matthias beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd super, zowel eten als topbediening...

Zoals altijd super, zowel eten als topbediening! Aanrader!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in