Beoordelingen van Souffleur Eet- & Bierhuis

225 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
225 beoordelingen
datum score
Vera De Geeter
Beoordeeld op: 27/09/2022
Vera De Geeter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De groep was heel tevreden over de service...

De groep was heel tevreden over de service en de kwaliteit van het eten.

Eddy
Beoordeeld op: 25/09/2022
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk gegeten en goede service. TOP!!! Zeker...

Heerlijk gegeten en goede service. TOP!!! Zeker voor herhaling vatbaar

Chantal
Beoordeeld op: 24/09/2022
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam interieur losse sfeer vlotte vriendel...

Aangenaam interieur losse sfeer vlotte vriendelijke bediening lekker gegeten mogen plezier maken zonder dat er vreemd opgekeken word prijs kwaliteit ok

Dewachter
Beoordeeld op: 13/09/2022
Dewachter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en goede servies en prijs vriendeli...

Lekker eten en goede servies en prijs vriendelijk

Danny
Beoordeeld op: 30/08/2022
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Met vier personen en vier verschillende gerecht...

Met vier personen en vier verschillende gerechten, correct gebracht. Zeer lekker en verzorgd. Vriendelijk onthaal en bediening.

Jan
Beoordeeld op: 29/08/2022
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds goede verzorgde gerechten. Vriendelijke...

Steeds goede verzorgde gerechten. Vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit meer dan ok!

Charlotte
Beoordeeld op: 20/08/2022
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten Vlotte en vriendelijke bediening...

Lekker gegeten Vlotte en vriendelijke bediening

Tessa
Beoordeeld op: 12/08/2022
Tessa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker, daarop niets aanbte...

Het eten was heel lekker, daarop niets aanbte merken. De bediening iets minder, verkeerde gerechten, lang moetzn wachten op drinken, zaken vergeten. Maar het eten maakte veel goed.

Marc
Beoordeeld op: 25/07/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Enorm beleefd en supervriendelijk . Het was...

Enorm beleefd en supervriendelijk . Het was een jaar geleden en nog herinnerde ze mij en mijn vrouw en onze voorkeur qua eten en bier . Top locatie

Mieke
Beoordeeld op: 18/07/2022
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed ontvangen, vriendelijke bediening, lekker...

Goed ontvangen, vriendelijke bediening, lekker eten! We keren graag nog eens terug.

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan