Beoordelingen van Souffleur Eet- & Bierhuis

79 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
79 beoordelingen
datum score
Philippe
Beoordeeld op: 08/07/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Pijs-kwaliteit zeker een aanrader, wij komen...

Pijs-kwaliteit zeker een aanrader, wij komen zeker terug. Philippe en Katrien

Ann
Beoordeeld op: 07/07/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening , super lekkere verzorgd...

Vriendelijke bediening , super lekkere verzorgde schotels

Pia
Beoordeeld op: 19/06/2019
Pia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima service! Uitgebreide kaart! Lekker gegete...

Prima service! Uitgebreide kaart! Lekker gegeten!

nancy
Beoordeeld op: 16/06/2019
nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening, tijd voor een babbel en relax...

vlotte bediening, tijd voor een babbel en relax genieten, hier word je niet buiten gejaagd

Roger
Beoordeeld op: 07/06/2019
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

correcte bediening, juiste afrekening volgens...

correcte bediening, juiste afrekening volgens afspraak.

Marie
Beoordeeld op: 04/06/2019
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De kwaliteit is goed, maar de bediening is...

De kwaliteit is goed, maar de bediening is slecht. Alles duurde véél te lang en komt achteraf de smoes "we hebben maar één persoon in de keuken ".

Jan
Beoordeeld op: 02/06/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds: lekker en voldoende eten voor...

Zoals steeds: lekker en voldoende eten voor een correcte prijs, vriendelijke bediening. Een van de betere eethuizen in Kortrijk qua prijs-kwaliteitverouding

Patricia
Beoordeeld op: 27/05/2019
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle bediening en heel lekker gegeten, vriend...

Snelle bediening en heel lekker gegeten, vriendelijk personeel, ideaal voor een schouwburg bezoek te starten!

Jean marie
Beoordeeld op: 19/05/2019
Jean marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste David en team Souffleur, BEDANKT voor...

Beste David en team Souffleur, BEDANKT voor de leuke ontvangst; professionele bediening en lekkere maaltijd. Iedereen was vol lof over de zaak. Alhoewel ze ’incognito’ zullen zijn, komen er vast nog collega’s -ook wij- terug naar Souffleur. Merci en succes. Rosanne&Jean-Marie RMS Avelgem 1966-2016: klasreünie-editie 2019

Nadia
Beoordeeld op: 12/05/2019
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Twas op en top in orde !!! Heeeel lekker gehete...

Twas op en top in orde !!! Heeeel lekker geheten !! Hele vlotte en toffe bediening !!! The place to be !!! Merci merci merci !!!

datum score