Beoordelingen van Souffleur Eet- & Bierhuis

117 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
117 beoordelingen
datum score
Michel
Beoordeeld op: 08/07/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle en vriendelijke bediening, En eten TOP!...

Snelle en vriendelijke bediening, En eten TOP!

Steve
Beoordeeld op: 06/07/2020
Steve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten en de tapas...

Vriendelijke bediening, lekker eten en de tapasplank was super!

Ann
Beoordeeld op: 04/07/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten is heel lekker en hoeveelheid supervee...

Het eten is heel lekker en hoeveelheid superveel, service super en uitbaaters toppie

Nancy
Beoordeeld op: 29/06/2020
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening. Wij hadden...

Vlotte en vriendelijke bediening. Wij hadden het menuutje van 29 euro gekozen en het was heel lekker! Voor herhaling vatbaar.

Vandamme
Beoordeeld op: 29/06/2020
Vandamme beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekkere smeuïge kaaskroketjes met slaatje....

Lekkere smeuïge kaaskroketjes met slaatje. En daarna vispannetje. Alles prima. Vriendelijke bediening

Didier
Beoordeeld op: 28/06/2020
Didier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige sfeer en lekker eten...

Gezellige sfeer en lekker eten

Els
Beoordeeld op: 26/06/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel veel en heel lekker + gezellig. Geduldige...

Heel veel en heel lekker + gezellig. Geduldige bediening.

Dominique
Beoordeeld op: 22/06/2020
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service, vriendelijk en lekker eten ....

Goede service, vriendelijk en lekker eten .

Carine
Beoordeeld op: 21/06/2020
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten super lekker, zeer vriendelijke en vlotte...

Eten super lekker, zeer vriendelijke en vlotte bediening. Gewoon Super!! Tot binnenkort!

carine
Beoordeeld op: 20/06/2020
carine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We kregen een verkeerd menu voorgeschoteld...

We kregen een verkeerd menu voorgeschoteld maar er kwamen verontschuldigingen en we kregen een extra bijgerecht die de gevraagde menu goed benaderde.

datum score