Beoordelingen van Than Thai

12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
12 beoordelingen
datum score
Jean Pierre
Beoordeeld op: 24/02/2019
Jean Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

TOP! Heel lekkere Thaise keuken en vlotte bedie...

TOP! Heel lekkere Thaise keuken en vlotte bediening. zeker een sterke aanrader!

Adelheid
Beoordeeld op: 15/02/2019
Adelheid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker, alles heel vers klaargemaakt,...

Super lekker, alles heel vers klaargemaakt, en heel vriendelijke bediening

Charlotte
Beoordeeld op: 18/01/2019
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker, en vriendelijk personeel. Jammer...

Zeer lekker, en vriendelijk personeel. Jammer dat ze de juiste wijn niet meer hadden, maar voor de rest alles heel goed.

Mario
Beoordeeld op: 24/11/2018
Mario beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooi kader, leuke babbel met de gerant, zeer...

Mooi kader, leuke babbel met de gerant, zeer lekker en voldoende gegeten. Werkpuntje: iedereen samen bedienen. Er zat wel een dikke 5 minuten tussen de bediening van ons gerecht en dat van onze vrienden. Dat is wat ongemakkelijk.

jessie
Beoordeeld op: 21/10/2018
jessie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten was veel te pikant! 2 personen vroegen...

Eten was veel te pikant! 2 personen vroegen uitdrukkelijk om een suggestie die niet pikant was. Jammer genoeg was dit wel het geval en bijna niet te eten. Een medewerkster van de zaal was wel heel erg begaan met ons en erg vriendelijk. Ze excuseerde zich meermaals. Ze zei ook dat we dit zeker mochten gezegd hebben en de chef gerust een aanpassing kon doen. Jammer genoeg was het natuurlijk al te laat daarvoor. Ze bood ons ook een drankje van het huis aan, dat achteraf echter niet werd verrekend. Heel erg prijzig voor de gekregen kwaliteit!

Michel
Beoordeeld op: 17/08/2018
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

food is excellent and portions are very large....

food is excellent and portions are very large. Service is excellent. One negative point: a hair in my wife's soup. The waiter reacted positively and didn't charge for that soup.

sophie
Beoordeeld op: 15/06/2018
sophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De bediening was veel vlotter, dan we gewoon...

De bediening was veel vlotter, dan we gewoon waren. Het eten was lekker en ruime portie. Gezellig interieur.

Fournier
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Bonne anniversaire
Beoordeeld op: 03/02/2018
Fournier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Service moyen. Oubli du cadeau Champagne pour...

Service moyen. Oubli du cadeau Champagne pour anniversaire

Kurt
Beoordeeld op: 11/12/2017
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten voor een correcte prijs....

Lekker eten voor een correcte prijs.

charlotte
Beoordeeld op: 09/12/2017
charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer trage service. Wijn werd gebracht maar...

Zeer trage service. Wijn werd gebracht maar zonder glazen. Duurde eeuwen vooraleer glazen kwamen. Gerechten van ons gezelschap werden met grote tussentijd opgediend. Rijst moest gevraagd worden. Kregen klein potje voor acht personen. Extra rijst werd aangerekend. Was er bovendien koud door deur die constant open bleef.

datum score