Beoordelingen van Bistro Juste

38 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
38 beoordelingen
datum score
Dave
Beoordeeld op: 03/07/2019
Dave beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekkere gerechten,...

Vriendelijke bediening, lekkere gerechten, correcte prijs.

Mark
Beoordeeld op: 29/06/2019
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd super goed ontvangen en heel lekke...

Zoals altijd super goed ontvangen en heel lekker gegeten!1

Greet
Beoordeeld op: 23/06/2019
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke mensen en héél lekker eten. Het...

Vriendelijke mensen en héél lekker eten. Het is er mooi en gezellig, niet te groot ... dus rustig om te eten en te praten. Zo hebben wij het graag.

Michele
Beoordeeld op: 21/06/2019
Michele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Zeer lekker zeer vriendelijke gastvrouw...

Zeer lekker zeer vriendelijke gastvrouw

Philippe
Beoordeeld op: 01/06/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer galante en attente gastvrouw, lekkere...

Zeer galante en attente gastvrouw, lekkere keuken, mooi kader

Rik
Beoordeeld op: 01/06/2019
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben er bijzonder veel van genoten. Vlotte...

We hebben er bijzonder veel van genoten. Vlotte en vriendelijke bediening en nog eens bijzonder lekker ook :-) We komen zeker nog terug.

Steven
Beoordeeld op: 01/06/2019
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke uitbaters en super lekker...

Heel vriendelijke uitbaters en super lekker gegeten. We komen zeker nog terug.

Rose
Beoordeeld op: 19/05/2019
Rose beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel leuke plaats in hartje Kortrijk, gezellig...

Heel leuke plaats in hartje Kortrijk, gezellig kader, heel vriendelijke bediening, en natuurlijk, de heerlijke lekkernijen die met zorg gelaakt en geserveerd worden. Voor mij een vaste bezoekplazts geworden voor een gezellig etentje met vrienden of familie.

Caroline
Beoordeeld op: 18/05/2019
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke mensen. Het vlees was super...

Zeer vriendelijke mensen. Het vlees was super mals! We komen zeker terug

P.
Beoordeeld op: 18/05/2019
P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker , verzorgd, voldoende...

Lekker , verzorgd, voldoende

datum score