Beoordelingen van Bistro Juste

12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
12 beoordelingen
datum score
Karine D.
Beoordeeld op: 22/01/2019
Karine D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk onthaal en de natuurlijke...

Zeer vriendelijk onthaal en de natuurlijke vriendelijkheid bleef gedurende gans de tijd. Alles piekfijn in orde. Eten prima in orde en verzorgd alsook de dranken. Een pluim ook voor de chef in de keuken. Vriendelijke groeten van mijn vriendinnen en mij en tot ziens!

Patrick C.
Beoordeeld op: 20/01/2019
Patrick C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening lekker eten wat moet...

Vriendelijke bediening lekker eten wat moet je meer hebben.

Martine D.
Beoordeeld op: 16/01/2019
Martine D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

zeker zeer aangenaam voor herhaling vatbaar...

zeker zeer aangenaam voor herhaling vatbaar

PIET D.
Beoordeeld op: 12/01/2019
PIET D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig restaurant, ongedwongen sfeer en top...

Gezellig restaurant, ongedwongen sfeer en top eten !

Vincent C.
Beoordeeld op: 28/12/2018
Vincent C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en supervriendelijke gastvrouw...

Lekker eten en supervriendelijke gastvrouw

Vincent
Beoordeeld op: 02/12/2018
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker. Zeer goeie prijs / kwaliteit verhouding...

Lekker. Zeer goeie prijs / kwaliteit verhouding. Mooie aanwinst voor Kortrijk ! Vriendelijke bediening.

Claudine D.
Beoordeeld op: 25/11/2018
Claudine D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

heel lekker, erg vriendelijke bediening, gezell...

heel lekker, erg vriendelijke bediening, gezellig en warm. Het jonge koppel doet erg hun best om er een aangenaam bezoek van te maken. We kozen voor het menu met aangepaste wijnen. Dit was echt in orde. De wijnen waren lekker.

Karel L.
Beoordeeld op: 17/10/2018
Karel L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Service zeer goed. Eten lekker. Goede prijs-kwa...

Service zeer goed. Eten lekker. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

José D.
Beoordeeld op: 14/10/2018
José D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was perfect , vriendelijke bediening mooi...

Het was perfect , vriendelijke bediening mooi op gediend , aangenaam, lekker , vatbaar voor herhaling

Agnes V.
Beoordeeld op: 14/10/2018
Agnes V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wonderful, quiet atmosphere and great service....

Wonderful, quiet atmosphere and great service. Delicious and well presented food. We would definitely recommend Bistro Juste.

datum score