Beoordelingen van Jack Burgers Kortrijk

17 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
6.7
17 beoordelingen
datum score
Johny
Beoordeeld op: 12/11/2019
Johny beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Eten viel tegen...

Eten viel tegen

Haike
Beoordeeld op: 24/08/2019
Haike beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

1. Geen tafel gereserveerd voor ons 2 een wacht...

1. Geen tafel gereserveerd voor ons 2 een wachttijd van 1 uur 3. Koude hamburgers

steven D.
Beoordeeld op: 28/04/2019
steven D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bij aankomst bleek er geen plaats te zijn voor...

Bij aankomst bleek er geen plaats te zijn voor onze groep van 6 personen. bij navraag aan de persoon aan de bestelbalie (die toch wel wat tijd nodig had) bleek de reservatie daar niet binnengekomen zijn. Dat zou me echter toch betwijfelen de dag van vandaag met dergelijk reservatiesysteem. mijnens inziens was hij het gewoon vergeten. er werd echter ook geen moeite gedaan voor een oplossing te vinden dus zijn we gewoon vertrokken en ergens anders gaan eten. heel jammer....

Sander
Beoordeeld op: 27/02/2020
Sander beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ondanks reservatie bevestiging bleek het restau...

Ondanks reservatie bevestiging bleek het restaurant niet open. Belachelijk... Niks van papiertje, niks van uitleg... Gevolg in de gietende regen op zoek mogen gaan naar een nieuw restaurant en uiteindelijk na een handvol restaurant een plaatsje gevonden. Niet echt een prettig avondje weg dus.

Kris
Beoordeeld op: 13/08/2019

Bij aankomst bleek het restaurant gesloten...

Bij aankomst bleek het restaurant gesloten ! Zeer ontevreden !!!

Ingrid
Beoordeeld op: 27/10/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De burgers waren nog halfrauw - we waren met...

De burgers waren nog halfrauw - we waren met 9 - bij ophaling van de burgers kon niemand de door hem bestelde burger terugvinden. Te weinig personeel voor n goeie service

Griet
Beoordeeld op: 11/11/2019
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke en vlotte bediening. De hamburgers...

Vriendelijke en vlotte bediening. De hamburgers waren helaas niet warm maar lauw. De Brie ontbrak ook bij mijn Paris Jack. Spijtig...

Christian
Beoordeeld op: 05/05/2019
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Qualité des hamburgers ainsi que des frites....

Qualité des hamburgers ainsi que des frites. Très bon.

Gillian
Beoordeeld op: 17/11/2019
Gillian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker gegeten voor een democratische...

Zeer lekker gegeten voor een democratische prijs. Enige minpuntje: de chauffage mocht iets warmer!

David
Beoordeeld op: 16/08/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker, en snelle bediening. Een koekje als...

lekker, en snelle bediening. Een koekje als dessert was wel in plastic verpakt, misschien kan dit in de toekomst in een milieuvriendelijkere verpakking. Maar dit is het enige puntje van kritiek.

datum score