Beoordelingen van Restaurant Feestzaal Ripasso

14 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
14 beoordelingen
datum score
Lode
Beoordeeld op: 10/09/2021
Lode beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten tegen een betaalbare prijs....

Heel lekker gegeten tegen een betaalbare prijs. Supervriendelijke bediening.

Andre
Beoordeeld op: 03/09/2021
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was zeer lekker, bediening ook, jammer...

Eten was zeer lekker, bediening ook, jammer dat er weinig eters waren.

Maaike
Beoordeeld op: 02/09/2021
Maaike beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg vriendelijke bediening, attentvol. Zeer...

Erg vriendelijke bediening, attentvol. Zeer lekker eten en kindvriendelijk

Nick
Beoordeeld op: 23/08/2021
Nick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Heel gezellig en vriendelijk bediening en lekke...

Heel gezellig en vriendelijk bediening en lekker eten en leuk voor de kinderen om zo veel te kunnen spelen

Liliane
Beoordeeld op: 23/06/2020
Liliane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Daar het zeer goed is gelijk wat je daar eet...

Daar het zeer goed is gelijk wat je daar eet , zowel dagschotel als de menu .

Kristof
Beoordeeld op: 02/03/2020
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten aan betaalbare prijs, côte à l'os...

lekker eten aan betaalbare prijs, côte à l'os was subliem, kids ook tevreden over speelruimte !!! zaal achteraan wel iets aan de donkere kant, niet zo gezellig, ruimte te groot

placeholder
Tom
Beoordeeld op: 10/02/2020
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Lekker eten in een aangenaam kader!

Lekker eten en vriendelijke bediening! Absolute aanrader met kinderen.

placeholder
Lieven
Beoordeeld op: 24/09/2017
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig samenzijn

Dit restaurant is een aanrader voor zowel jong als oud, gezinnen met kinderen, koppels en grote groepen, die gezellig een avondje/namiddag uit willen gaan eten. Prijs/ kwaliteit zeer goed, eten en bediening zeer goed. Zeker een bezoekje waard.

placeholder
Dominique
Beoordeeld op: 19/09/2017
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere dagschotel. Verschillende keuzes van...

Zeker een aanrader voor gezin met kinderen. Gezellig kader!!! Lekkere menu's.

Wendy
Beoordeeld op: 07/09/2017
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Ideaal !

Wij zijn een gezin met 3 kinderen.. graag gaan wij zeker ook wel eens een mondje eten en dan gaan we graag naar Restaurant Ripasso waar de bediening,personeel en eigenaars top zijn! + Onze kinderen kunnen met hartelust spelen in het kinderdorp terwijl wij aan tafel genieten van onze aperitief en daarna de maaltijd die altijd goed verzorgd en uiterst vers is.. zelf de frietjes zijn handgesneden vers ! Achterna nog een lekker dessert dus kortom IDEAAL.

datum score