Beoordelingen van Restaurant Feestzaal Ripasso

59 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
59 beoordelingen
datum score
Koen
Beoordeeld op: 19/09/2022
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Omi en opi en de kleinkinderen hebben lekker...

Omi en opi en de kleinkinderen hebben lekker gegeten. Goede bediening en de kleinkinderen hebben we niet gespeurd....die waren enkel aan tafel om te eten

Elien
Beoordeeld op: 18/09/2022
Elien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Goede service en lekker eten...

Goede service en lekker eten

Dieter
Beoordeeld op: 04/09/2022
Dieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader

Zeer goede kwaliteit, super vriendelijke bedien...

Zeer goede kwaliteit, super vriendelijke bediening.

Julie
Beoordeeld op: 03/09/2022
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening en eten is van...

Zeer vriendelijke bediening en eten is van top kwaliteit. Ook heel kind vriendelijk

Wouter
Beoordeeld op: 29/08/2022
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Verzorgde bordjes en lekker, zeer vriendelijk...

Verzorgde bordjes en lekker, zeer vriendelijk personeel en een paradijs voor de kinderen, maar nog steeds een restaurantgevoel voor de volwassenen. We komen zeker nog terug !

marina v.
Beoordeeld op: 31/07/2022
marina v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

je zit daar op je gemak , het eten is uitsteken...

je zit daar op je gemak , het eten is uitstekend , ook de kinderen kunnen er spelen ,en kindermenu

Hilde
Beoordeeld op: 30/07/2022
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

snelle service, vriendelijke ontvangst, lekker...

snelle service, vriendelijke ontvangst, lekker eten, schappelijke prijs. De attentie voor mijn verjaardag vond ik ook fijn.

Hilde
Beoordeeld op: 23/07/2022
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer snelle bediening, zeer vriendelijk, zeer...

zeer snelle bediening, zeer vriendelijk, zeer lekker eten, schappelijke prijs. Gezellige zaal.

Audrey
Beoordeeld op: 17/07/2022
Audrey beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Alles was naar wens en heel lekker. De kinderen...

Alles was naar wens en heel lekker. De kinderen konden er fijn spelen

Geert
Beoordeeld op: 11/07/2022
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Lekker eten en vriendelijke bediening...

Lekker eten en vriendelijke bediening

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan