Beoordelingen van Falstaff

16 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
16 beoordelingen
datum score
Kelly
Beoordeeld op: 16/01/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig, rustig, lekker eten, prachtige klassi...

Gezellig, rustig, lekker eten, prachtige klassiekers in achtergrondmuziek.

Drecilla
Beoordeeld op: 16/12/2018
Drecilla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, eten zeer in orde niets...

Vriendelijk personeel, eten zeer in orde niets op aan te merken

Guido
Beoordeeld op: 16/11/2018
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening... lekkere pasta van het huis!...

Vlotte bediening... lekkere pasta van het huis!

Geert D.
Beoordeeld op: 29/10/2018
Geert D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gevarieerd aanbod met een hele klantvriendelijk...

Gevarieerd aanbod met een hele klantvriendelijke bediening

Sander D.
Beoordeeld op: 01/09/2018
Sander D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten! De bediening was informeel...

Heel lekker eten! De bediening was informeel en uiterst correct, zo hebben wij het graag!! Menu van de chef is zeker een aanrader.

Koen v.
Beoordeeld op: 09/07/2018
Koen v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening...

Zeer vriendelijke bediening

Evi W.
Beoordeeld op: 08/06/2018
Evi W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zorgen dat de rookgeur niet tot in het restaura...

Zorgen dat de rookgeur niet tot in het restaurant gedeelte komt. Salade Fallstaf duur volgens wat we krijgen.

Anne S.
Beoordeeld op: 24/04/2018
Anne S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was zeer lekker. De bediende was vrien...

Het eten was zeer lekker. De bediende was vriendelijk, geduldig en attent. Zeker voor herhaling vatbaar.

Kirsten
Beoordeeld op: 01/04/2018
Kirsten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk personeel, geen te lange wachttijde...

Vriendelijk personeel, geen te lange wachttijden. Super!

Cathy S.
Beoordeeld op: 27/03/2018
Cathy S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De sfeer is heel gemoedelijk. Je kan heel rusti...

De sfeer is heel gemoedelijk. Je kan heel rustig eerst een aperitiefje drinken aan de bar, zonder dat je opgejaagd wordt om aan tafel te gaan. Het eten zelf is geen grote wauw, maar wel lekker. De porties zijn aan de grote kant. De bediening is super vriendelijk!

datum score