Beoordelingen van Falstaff

30 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
30 beoordelingen
datum score
Marc
Beoordeeld op: 02/05/2017
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg goede service, mooi en sfeervol interieur...

Erg goede service, mooi en sfeervol interieur en goede prijs-kwaliteitverhouding. Tevreden buiten gegaan.

Linda
Beoordeeld op: 01/07/2017
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We hadden er een gezellig etentje. Vriendelijke...

We hadden er een gezellig etentje. Vriendelijke bediening. De meningen over de kwaliteit van het eten waren verdeeld. Des goûts et des couleurs on ne discute pas.

Veronique H.
Beoordeeld op: 16/12/2017
Veronique H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, vriendelijk...

Lekker, vriendelijk

Sam
Beoordeeld op: 14/01/2018
Sam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

In het algemeen een aangename ervaring met...

In het algemeen een aangename ervaring met supervriendelijke bediening, lekker eten en zeker een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

Stefanie
Beoordeeld op: 04/03/2018
Stefanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super lekker eten! Zowel de vis als het vlees,...

Super lekker eten! Zowel de vis als het vlees, echt heerlijk! Lekkere frietjes, lekkere sausjes... Ruime porties! Ook de bediening heel vriendelijk! Leuke ambiance in de bar om nog iets te drinken...We hadden een super avond!

Tim
Beoordeeld op: 25/03/2018
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Super vriendelijke gastvrouw!!!...

Super vriendelijke gastvrouw!!!

Cathy
Beoordeeld op: 27/03/2018
Cathy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De sfeer is heel gemoedelijk. Je kan heel rusti...

De sfeer is heel gemoedelijk. Je kan heel rustig eerst een aperitiefje drinken aan de bar, zonder dat je opgejaagd wordt om aan tafel te gaan. Het eten zelf is geen grote wauw, maar wel lekker. De porties zijn aan de grote kant. De bediening is super vriendelijk!

Kirsten
Beoordeeld op: 01/04/2018
Kirsten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk personeel, geen te lange wachttijde...

Vriendelijk personeel, geen te lange wachttijden. Super!

Anne
Beoordeeld op: 24/04/2018
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was zeer lekker. De bediende was vrien...

Het eten was zeer lekker. De bediende was vriendelijk, geduldig en attent. Zeker voor herhaling vatbaar.

Evi W.
Beoordeeld op: 08/06/2018
Evi W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zorgen dat de rookgeur niet tot in het restaura...

Zorgen dat de rookgeur niet tot in het restaurant gedeelte komt. Salade Fallstaf duur volgens wat we krijgen.

datum score