Beoordelingen van Cesar Brasserie

20 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.7
20 beoordelingen
datum score
sofievandenbossche
Beoordeeld op 27/06/2016

heel vettig!

We aten er op zaterdagmiddag en namen de lunchmenu aan 20€ deze bestond uit een tomatensoepje en vis Het was vis met kool en kom met een paar stukken geschilde aardappelen. de vis lag in een bord, swemmend in saus met wat kool erop Het oogde al niet heel mooi, en de kool verdronk In de olie. Er zat zelf een rand olie rond de saus op het bord. Een glas (huis)wijn voor 6€ dat al leeg is na 3x te nippen is ook serieus overprijsd! Dit lijkt een heel toeristisch restaurant met een serieus overprijsde kaart - prijs/kwaliteit kan je heel wat betere alternatieven vinden

Franciska D.
Beoordeeld op 25/06/2016

Het eten was heel lekker, de sfeer op het terra...

Het eten was heel lekker, de sfeer op het terras was heel aangenaam. Jammer dat we heel lang moesten wachten vooraleer we de rekening kregen en we daarna konden betalen. Alles bij elkaar toch en gezellige en fijne avond gehad. Bedankt!

Roland V.
Beoordeeld op 24/06/2016

Middaglunch: uitstekende prijs-kwaliteit verhou...

Middaglunch: uitstekende prijs-kwaliteit verhouding / stijlvolle bediening

DebbieVermeulen
Beoordeeld op 11/06/2016

Het eten was heel lekker, maar onze reservatie...

Het eten was heel lekker, maar onze reservatie online was niet gekend bij de dienster. Een puntje dat aandacht vergt. Maar alles verliep daarna perfect en het restaurantbezoek is zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt!

PeterHoorne
Beoordeeld op 10/06/2016

vlotte bediening, lekker eten en goede prijs/kw...

vlotte bediening, lekker eten en goede prijs/kwaliteitsverhouding

FrankDeleersnyder
Beoordeeld op 05/06/2016

Heel lekker !...

Heel lekker !

JanRaes
Beoordeeld op 04/06/2016

die mevrouw die daar al heel lang in de zaal...

die mevrouw die daar al heel lang in de zaal werkt is toch heel fantastisch hé. Verdient opslag !

TomDemuynck
Beoordeeld op 21/05/2016

was heel lekker service en bediening vlot en...

was heel lekker service en bediening vlot en vriendelijk

ErikaCampos
Beoordeeld op 13/05/2016

Super bediening en kwaliteit!...

Super bediening en kwaliteit!

johanvervaeke
Beoordeeld op 08/05/2016

Lekker, maar eerlijk gezegd toch wat aan de...

Lekker, maar eerlijk gezegd toch wat aan de dure kant. Reservering via internet ging vlot, maar bij aankomst stond onze naam toch niet op de lijst ? Grt, J

datum score