Beoordelingen van Fernand

543 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.8
543 beoordelingen
datum score
Ann D.
Beoordeeld op: 29/01/2017
Ann D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

het was voor het jonge gezelschap de eerste...

het was voor het jonge gezelschap de eerste keer dat ze er binnenkwamen terwijl ze er wekelijks passeren.

Celine
Beoordeeld op: 27/01/2017
Celine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

heel ongedwongen sfeer, snelle bediening, vrien...

heel ongedwongen sfeer, snelle bediening, vriendelijk !!! goede prijs/kwaliteit

Lindsey
Beoordeeld op: 17/01/2017
Lindsey beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten voor een...

Vriendelijke bediening, lekker eten voor een schappelijke prijs.

Ann
Beoordeeld op: 17/01/2017
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekkere, originele en gezonde gerechten in...

Lekkere, originele en gezonde gerechten in een gezellig kader

Frank
Beoordeeld op: 15/01/2017
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

na "reclame" van vrienden en kennissen , om...

na "reclame" van vrienden en kennissen , om eens langs te gaan, waren de verwachtingen zeer goed ingevuld Houden zo , zoals word gezegd "Goe bezig"

Bart
Beoordeeld op: 14/01/2017
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Leuke omgeving, vlotte bediening, eenvoudige...

Leuke omgeving, vlotte bediening, eenvoudige maar zeer lekkere gerechten en telkens lekkere vegetarisch aanbod ook. Al waarschijnlijk 20 jaar klant en dat gaat niet snel veranderen ;-)

Stephanie
Beoordeeld op: 10/01/2017

Ik heb gekozen voor één van de suggesties van...

Ik heb gekozen voor één van de suggesties van 't moment, nl. de winterse groentenschotel uit de oven met feta en spek! Ik moet zeggen dat dit een absolute aanrader was!!!!! Zeer vlotte en vriendelijke bediening, zoals altijd trouwens! TOP!

Karen
Beoordeeld op: 06/01/2017

Heel lekker en super gezellig!...

Heel lekker en super gezellig!

Eline
Beoordeeld op: 06/01/2017

Al een aantal keer komen eten en telkens heel...

Al een aantal keer komen eten en telkens heel tevreden vertrokken. Eerlijke "simpele" keuken, en hele vriendelijke bediening.

Sylvia
Beoordeeld op: onbekend

Ik vind het een leuke eetgelegenheid met een...

Ik vind het een leuke eetgelegenheid met een eerlijke keuken. Bij de suggesties staan altijd originele en gezonde recepten. Heel erg genoten van de linzen met pompoen gisteren.

datum score