Beoordelingen van Kennedy Hotel

7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.7
7 beoordelingen
datum score
nancyvan elslander
nancybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/01/2016

lekkere middaglunch aan concurrentiële prijs

de middaglunch was in verhouding van prijs/kwaliteit, niks op de kwaliteit van het eten aan te merken, het kader is modern maar toch rustgevend en gezellig. de service van de dames was in orde, de mannelijke collega kwam ons nors en stuurs over, en rammelde in een recordtempo het dagmenu op

placeholder
VincentVan de Merckt
Beoordeeld op 10/07/2015

Lekker eten maar de service was matig

Lekker eten en vlotte bediening. De kwaliteit van de bediening was echter van een matig peil. Lege glazen en flesjes en zelf koffietas nog van voor de lunch die op tafel blijven staan. Geen aandacht voor het vragen of er nog iets om te drinken moet zijn, dat moesten we zelf doen. En als een persoon vraagt naar een extra drankje komt de automatische reflex bij de ober niet op, om ook aan de andere gasten te vragen of ze nog iets nodig hebben. Verder vond ik het ook jammer dat de glasgordijnen gesloten waren wat het geheel toch een beetje een donkere sfeer gaf. Spijtig als buiten de zon schijnt. Ik vond het vroeger beter en gezelliger.

cosaertmieke

lekker met een eerlijke prijs

Gemakkelijk te boeken via restobookings

HilaireDerycke

zeer goedUitstekende sfeer, goede bediening

Uitstekende sfeer, goede bediening,rustig en aangenaam restauranr.

Valeriedebonne

een aanrader

Onze verrassingslunch in het Kennedyhotel was een echte ontdekking. Het restaurant is stijlvol maar gezellig ingericht.We konden echter ook op het verzorgde terras plaatsnemen. Na een aperitiefje (niet inbegrepen), kregen we een kom heerlijke aspergesoep gepresenteerd. Op de foto zie je het slaatje met gefruite kabeljauw, zongedroogde tomaatjes, olijven, pijnboompitten en een potje tartaar. Wij sloten de lunch af met een kannetje thee (niet inbegrepen)en werden nog verwend met een klein dessertje.

MarleenVerstraete

Geen aanrader - niet voor herhaling vatbaar

De soep was lekker, het hoofgerecht heel erg sober. We hebben voor die prijs al heel wat betere dagschotels gegeten. We misten ook wat pasta, aardappelen of rijst bij het gerecht. Het was geen gerecht waarvan we dachten: hier komen we zeker nog eens terug. Jammer, want dit was toch wel de ideale gelegenheid om wat reclame te maken als restaurant.

GabyD

We love Belgium

Good food good staff. We came here to visit brugges and stayed in the kennedy 3days. Its whas worth it! We will come back and book here again. Ask for the Jfk-menu!

datum score