Beoordelingen van Restaurant Jane's Wine And Dine

39 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
39 beoordelingen
datum score
Wim
Beoordeeld op: 01/09/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke dame en prima kokkin...

Heel vriendelijke dame en prima kokkin

Dimitri
Beoordeeld op: 18/08/2019
Dimitri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Huiselijke sfeer en hartelijke ontvangst. Lekke...

Huiselijke sfeer en hartelijke ontvangst. Lekker eten en porties zijn groot genoeg. Zeker een aanrader.

saskia
Beoordeeld op: 20/07/2019
saskia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

goeie sfeer, lekker eten, superlieve gastvrouw...

goeie sfeer, lekker eten, superlieve gastvrouw

Marc
Beoordeeld op: 11/06/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Verrassend bijzonder kader, heel vriendelijk...

Verrassend bijzonder kader, heel vriendelijk ontvangen en bediend, lekkere hapjes en eten

Jan D.
Beoordeeld op: 09/06/2018
Jan D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, toffe ontvangst, je voelt er jou...

lekker eten, toffe ontvangst, je voelt er jou thuis

Els
Beoordeeld op: 13/04/2018
Els beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

zeer gezellig aan de ronde tafel - lekker geget...

zeer gezellig aan de ronde tafel - lekker gegeten - voor elk wat wils op de kaart heel vriendelijke Jane !! wij komen terug

Akim B.
Beoordeeld op: 17/12/2017
Akim B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer aangename sfeer en verrassende maaltijden....

Zeer aangename sfeer en verrassende maaltijden.

Ilse C.
Beoordeeld op: 01/10/2017
Ilse C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Romantisch kader, supervriendelijke gastvrouw...

Romantisch kader, supervriendelijke gastvrouw en heerlijk eten!

Hikde
Beoordeeld op: onbekend

een superavond gehad!

Jane kookt met hart en ziel...de glimlach is een bonus! Heel aangenaam en gezellig!en vooral lekker!!

Jozefien
Beoordeeld op: onbekend

Super!

Een explosie van smaken!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in