Altijd nieuwe en lekkere gerechten...
Altijd nieuwe en lekkere gerechten
Altijd nieuwe en lekkere gerechten
4gangen gevr,na welkoms drankje verandert, sous chef weg!3 tafels de chef kon het niet aan!enkel lunch
Zeker niet tevreden. Smaakloze gerechten, geen enkel stukje vlees, en een peperdure rekening op het einde. De bediening was vriendelijk, dat moet ik zeker vermelden als enig positief item voor ons restaurantbezoek.
Prijs/kwaliteit was niet in verhouding. Veel te duur, weinig vernieuwend en te kleine porties.
zeer mooie presentatie op de borden bij de mooie hapjes kwam enkel de gerookte smaak en de smaak van de saus door.. alle groenten waren platgekookt was er vis in de brandade? extra langoustine van 15€ smaakloos ... Kortom : een ontgoocheling over de volle lijn...
6 euro 50 cent voor een cola zero is toch een beetje veel geld
Slechte wijnen per glas Voorgerecht ansjovis zonder smaak met geitenkaas niet passend Hoofdschotel; broccoli struikjes nog hard
Slechte akoestiek, veel lawaai van een groep. Jammer, want het eten was wel lekker.
Aan te raden restaurant -smaken zitten heel goed .