Beoordelingen van Fond & Fumet

7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
7 beoordelingen
datum score
Yves
Beoordeeld op: onbekend

Prima restaurant waarbij de leuk uitgedoste...

Prima restaurant waarbij de leuk uitgedoste kok de nadruk legt op de kraakverse ingrediënten bij bereidingen zonder veel tralala, maar wel boordevol smaak wat getuigt van kookmanskunst. Tevens een zeer vriendelijke bediening door een attente gastvrouw in een aangenaam rustiek kader en een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, een aanrader en uw bezoek meer dan waard. Men zegge het voort!

Bart
Beoordeeld op: onbekend

Sympathieke bediening met een persoonlijke,...

Sympathieke bediening met een persoonlijke, sociale toets. Eten was zeer goed en ook de sfeer was prima. Aanrader!

Marjan
Beoordeeld op: onbekend

de degustatie menu was een ware verrassing...

de degustatie menu was een ware verrassing voor ons zeer fijn en prachtig geserveerd jammer dat de menu niet wordt aangeboden met aangepaste wijnen een aanrader voor iedereen !!!

Koen
Beoordeeld op: onbekend

Gezellig restaurantje met een heel goede keuken...

Gezellig restaurantje met een heel goede keuken. Telkens krijg je uitleg met wat er op je bord ligt. De wijnkeuze is voortreffelijk. Hij is dan ook niet voor niets een "Maître Sommelier".Bij het binnenkomen van het restaurant staat er een salon waar de rokers kunnen genieten van hun cigaretje. Aan de tafels zelf wordt er dus niet gerookt.Een klein minpuntje is echter dat er niet betaald kan worden met de kaart. Geen probleem indien je dit op voorhand weet.

Wouter
Beoordeeld op: onbekend

Dit is een absolute topper in de streek. Steeds...

Dit is een absolute topper in de streek. Steeds opnieuw slagen ze erin te verrassen. De keuze van de wijn bij de gerechten is steeds vrijwel altijd raak.

Ruben
Beoordeeld op: onbekend

Fond et Fumet = Wat god bedoelde toen hij uitet...

Fond et Fumet = Wat god bedoelde toen hij uiteten uitvond!!!! Echt ongelovelijk lekker en buitengewoon prachtig geserveerde gerechten. Het zijn klassieke gerechten maar altijd met een persoonlijke en moderne toets bereid. En de wijnen bij het eten zijn excellent gekozen!!!! keep up the good work!!!

Jeanne
Beoordeeld op: onbekend

Heel leuk en uiterst lekker om te eten buiten....

Heel leuk en uiterst lekker om te eten buiten. Dat de eigenaar Maître sommelier is ondervind je in de wijnen. Buitengewoon. Het eten was voortreffelijk, de vissen die huisgerookt zijn, smaken verrukkelijk. Het is precies het leven in la douce france. Heerlijk.

datum score