google map
Budget
K DE KARO
8500 KORTRIJK Belgisch-Franse
HET PALEITJE
8500 KORTRIJK Belgische
CAFE LEFFE
8500 KORTRIJK Brasserie
B'ARISTOKAT
8500 KORTRIJK Belgische
BISTRO MI-DI
8500 KORTRIJK Belgisch-Franse
Gangbutsang Dolma
HOSTELLERIE KLOKHOF
8500 KORTRIJK Franse
DYNASTY OCHO
8510 MARKE Aziatische
SPIJS & DRANK
8510 KORTRIJK Brasserie
KAMELEON
8501 HEULE Eetcafé
PAINDEMI
8500 KORTRIJK Salades
BISTRO POTTTELBERG
PETIT PARIS
8500 KORTRIJK Brasserie
FRIETBOUTIQUE
8511 AALBEKE Belgische
HELLAS
8500 KORTRIJK Griekse
'T VIERSPIT
8500 KORTRIJK Ovenschotels
WERELDKEUKEN A VOLONTE
8500 KORTRIJK Chinese, Buffet
8.8
THAIS EETHUISJE
8500 KORTRIJK Thaise
K De Karo
Belgisch-Franse
Bistro Mi-di
Belgisch-Franse

Kortrijk

Kortrijk is een stad in de Belgische provincie West-Vlaanderen ligt aan de rivier de Leie. Kortrijk ligt op 25km van de Franse stad Rijsel.

Kortrijk heeft een aantal zeer mooie culturele trekpleisters, waaronder de Broeltorens, de Grote Markt met het Belfort en stadhuis en de het Begijnhof, dat een plekje heeft veroverd op de UNESCO-lijst van Werelderfgoed.

De museumliefhebber kan terecht in Kortrijk 1302, dit museum vertelt het verhaal van de Guldensporenslag, het Museum Texture, dat vertelt over de linnen- en vlasnijverheid of in het luchtvaartmuseum, Flanders Aviation Society.

De actieve toerist kan er naar hartenlust wandelen, fietsen en varen. Het wandelnetwerk 'Land van Mortagne' biedt een ruim aanbod aan wandelroutes door een glooiend landschap met bosjes, natuurgebieden, imposante vierkant hoeves en eeuwenoude kapellen. Met de fiets of per boot kan je genieten van de natuur langs of op de verschillende waterwegen die een leidraad zijn in het gevarieerde landschap van de Leiestreek.

Kortrijk heeft tal van bistro's en restaurants in en buiten het centrum. Ook kan je er terecht voor culinaire wandelingen, gastronomische fietstochten en kookworkshops.

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Kortrijk tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.be een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Kortrijk online boeken!