We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondag, Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.4 Gebaseerd op 12 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Karin
Beoordeeld op: onbekend

Het wordt alleen maar beter

Echt zalig gegeten ...Alles was erg smakelijk....de merg op toast met rucola en parmezaan....de haas die op aanvraag was klaargemaakt ...heerlijk.....het kader ....het personeel ....de heerlijke wijn die de sommelier ons aanraadde...het was gewoon af...we komen snel terug

placeholder
De
Beoordeeld op: onbekend

Heeft op tv geweest als beste hobbykok...

Heeft op tv geweest als beste hobbykok

Ward
Beoordeeld op: onbekend

Voor de 5de maal in 2 jaar tijd zijn we in...

Voor de 5de maal in 2 jaar tijd zijn we in het Huis van Lede gaan eten. Het valt ons op dat we bij het verlaten van het restaurant zeggen dat het nog beter was dan de keer ervoor. Dit restaurant is TOP! Het eten is verbluffend qua kwaliteit, combinaties en smakenkleur. De service is een plezier om naar te kijken, vooral de sommelier is om van te snoepen (ook veel bewondering voor de hoogzwangere gastvrouw). Het kader heeft veel oog voor positionering van de tafels & privacy. Vergeten we zeker niet het sanitaire complex aan te halen als een must! ps; ik merk dat door de media de modale restaurantbezoeker steeds meer het idee krijgen dat ze voor de michelingids werken en dus de avond vullen met gevit over details = laat je niet vangen want dit gevit dient tot weinig en kan alleen je avond verbrodden. zelf toprestauranten maken elke avond kleine foutjes...

Christophe
Beoordeeld op: onbekend

één ster, waarvoor? Dit is enorm overdreven....

één ster, waarvoor? Dit is enorm overdreven. Hapjes bij het aperitief? één profiterole met kaas erin. Bediening? Zeer basic. bv: Broodmand met sneden brood wordt op tafel gezet, met boter bord erin: trek uw plan. Keuken met weinig smaak. Restaurant zeer kakofonisch qua geluid. Je hebt het gevoel dat je in een refter zit. Menu genomen, we waren met 12. koude asperges met een soeplepel garnalen en warme vinaigrette. Moesten opleggen gezien we het 4 gangen menu namen, en dat de garnalen blijkbaar zoveel kosten als kaviaar. Hoofdgerecht (uit)gebakken kalfswangen. Persoonlijk Mechelse Koekoek opgevuld met platte kaas en kruiden genomen (mits opleg): Blijkbaar was de platte kaas verdampt, was die heb ik niet gezien .Dessert: origineel maar misschien te speciaal, aangezien veel mensen truffels niet lusten. Is de afkomst van kok misschien de reden van de 1 *? € 110 is serieus overdreven. Misschien is het beter "à la carte"...

placeholder
Roos
Beoordeeld op: onbekend

Een sterrenrestaurant ... Een mens zou er kriti...

Een sterrenrestaurant ... Een mens zou er kritisch van worden ... en lyrisch misschien ook wel in dit geval. Laat ik met het slechte nieuws beginnen, dan zijn we daar al meteen van af: de bedieing verliep niet steeds volgens de regels van de kunst. Wel zeer vriendelijk en correct, maar met een aantal schoonheidsfoutjes. Tot zover de punten van kritiek. Dat gevoel werd echter meteen van tafel geveegd zodra het aperitiefhapje (beignet met Gandaham en Oud Brugge) ten tonele verscheen. We werden er even stil van. Ook van de volgende gangen van het menu trouwens met als ultiem hoogtepunt, naast de andere sublimiteiten, de ossestaart met gepocheerd ei overgoten met een mousselinesausje met tapenade. Dit kan u ook à la carte eten en is waarlijk een aanrader! Zeer simpel, zeer basic, maar overheerlijk! Misschien dan nog een dwaas detail om te vermelden, maar de gezelligste ruimte is de toiletruimte, zeker in de winter als 'de stoof' brandt. Daar ga je echt op 't gemak naar 't gemak! Je zou je er bijna thuis gaan voelen, ware het niet dat onze huiskok niet die schitterende gerechten op tafel kan toveren.

placeholder
ROOS
Beoordeeld op: onbekend

Proficiat aan het ganse team; we hadden een...

Proficiat aan het ganse team; we hadden een culinaire, culturele dag georganiseerd met kenners op dit niveau en iedereen was vol lof. Dit restaurant is samen met restaurant Benoit Dewitte één van onze toppers in Oost-Vlaanderen; deze kok gaat ook recht naar zijn 1ste Michelin-ster als u het mij vraagt. Een kunstenaar in zijn vak. Te volgen. Ps: vriendelijke en kennersbediening.

virginie
Beoordeeld op: onbekend

Een heerlijk avondje uit onder vrienden in...

Een heerlijk avondje uit onder vrienden in een leuke omgeving! De kok,maar ook de jongeheer die ons bediende verdienen een pluim!!

Beni
Beoordeeld op: onbekend

Zeer goede kwaliteit op het bord, leuke sfeer...

Zeer goede kwaliteit op het bord, leuke sfeer en mooie omgeving. Je herkent duidelijk de hand van zijn vorige meester. Ik vrees enkel dat je de aangegeven 40 Euro zal moeten verdubbelen voor een avondje heerlijk tafelen... Mijn inziens klaar voor een 1ste ster !

marianne
Beoordeeld op: onbekend

zeer lekkere en verzorgde keuken aan een meer...

zeer lekkere en verzorgde keuken aan een meer dan correcte prijs!

Frederik
Beoordeeld op: onbekend

Héél lekker eten, leuk kader (jammergenoeg...

Héél lekker eten, leuk kader (jammergenoeg liet het weer ons niet toe om op het mooie terras te zitten). Het sanitaire deel is een pareltje. Minpuntje: aan de bediening dient nog gesleuteld. Toch een aanrader! Lees ook de lovende commentaar in Weekend Knack van 08/06/2005: http://www.knack.be/CdicsArticles/ShowArticleZoekWeekend.asp?ngratis=ja&show=KW/KW0523/KW0523-0741.xml&ReageerCode=CD_KW_2005_23_49

Alle beoordelingen van dit restaurant