Beoordelingen van Den Herder

939 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
939 beoordelingen
datum score
Schuddinck
Beoordeeld op: 01/03/2020
Schuddinck beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goed eten Vriendelijke mensen Gezellig...

Goed eten Vriendelijke mensen Gezellig

Silvy
Beoordeeld op: 01/03/2020
Silvy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi en gezellig kader, lekker eten, vriendelij...

Mooi en gezellig kader, lekker eten, vriendelijke bediening, en je hoeft je niet naar ergens anders te verplaatsen om nog 1tje te drinken na het eten want je kan terecht in het cafégedeelte met goeie muziek.

Kathy
Beoordeeld op: 01/03/2020
Kathy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten was gewoon top, heel vlotte vriendelijke...

Eten was gewoon top, heel vlotte vriendelijke bediening, ongedwongen sfeer, huiselijke omgeving .. zeker voor herhaling vatbaar

Lien
Beoordeeld op: 28/02/2020
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

- Er werd, tot 2 maal, brood gevraagd bij de...

- Er werd, tot 2 maal, brood gevraagd bij de salades, maar toch werd dit niet gebracht. Heel jammer! - Verder vonden we het storend dat we moesten eten in het café-gedeelte. Mensen staan rond je tafel te draaien, terwijl je rustig wil eten. Het is ook moeilijk om te communiceren als de muziek zo luid staat.

Ellen
Beoordeeld op: 28/02/2020
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Top gewoon top sfeer, service, ambiance, kwalit...

Top gewoon top sfeer, service, ambiance, kwaliteit van het eten!

Loosvelt
Beoordeeld op: 24/02/2020
Loosvelt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

vlotte en vriendelijke bediening. en zeer lekke...

vlotte en vriendelijke bediening. en zeer lekkere gerechten

natascha
Beoordeeld op: 24/02/2020
natascha beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten mooie locatie Voor ons wel...

Lekker gegeten mooie locatie Voor ons wel wat te luid na het eten.

Roger
Beoordeeld op: 20/02/2020
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Prijs kwaliteit ok. Het vlees was wel langs...

Prijs kwaliteit ok. Het vlees was wel langs de taaie kant! Roger Pieters Knokke.

Nadine
Beoordeeld op: 20/02/2020
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit...

Prijs kwaliteit

Geert
Beoordeeld op: 20/02/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte & vriendelijke bediening + (zeer) smakel...

Vlotte & vriendelijke bediening + (zeer) smakelijk gegeten ! Het 'kader' werd bovendien door mijn genodigden als zeer gezellig ervaren

datum score