Beoordelingen van Gasthof Cardis

391 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Reserveer je tafel
8.5
391 beoordelingen
datum score
Mike
Beoordeeld op: onbekend

Juist apero gekregen en 10 min later stond...

Juist apero gekregen en 10 min later stond het eten al voor onze neus. Niet zo prettig.

Thierry
Beoordeeld op: onbekend

'k had varkensbrochette gevraagd .. met pepersa...

'k had varkensbrochette gevraagd .. met pepersaus . Nu , we zijn nogal bij Cardis geweest (meermaals) De brochette was te uitgebakken en 'k vond het jammer dat er geen sla'tje met tomaat of toch iets met groenten was bijgeserveerd ! Vroeger was dit .. Frieten waren ok en goede opvolging van de service ! prima

Cindy
Beoordeeld op: 19/11/2019
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening, heel lekker eten en zeker...

vlotte bediening, heel lekker eten en zeker en vast meer dan genoeg op elk bord. en zeer lekkere desserten en aperitieven aan zeer democratische prijzen.

Greet
Beoordeeld op: 18/02/2019
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Veel te luidruchtig. Door massakeuken gaat...

Veel te luidruchtig. Door massakeuken gaat "rustig" eten verloren, het moet vooral snel gaan.

Luc
Beoordeeld op: 26/05/2017
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bij boeking vroeg ik tafel tegen speeltuin...

Bij boeking vroeg ik tafel tegen speeltuin .dat we kinderen konden zien . we moesten in midden stuk zitten waar we niet van speeltuin zag. Tafel waren bezet zij garcon . er zat niemand . als we terug weg gingen zat er nog steet niemand .

sonia
Beoordeeld op: 21/07/2019
sonia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Heel verhouden restaurant...

Heel verhouden restaurant

Jamila
Beoordeeld op: 12/06/2019
Jamila beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Trop brillant et on a pu manger ce qu'il y...

Trop brillant et on a pu manger ce qu'il y avait sur la carte américain ou brochettes

Sofie
Beoordeeld op: 29/05/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De paling was niet gaar. De gaartijd van de...

De paling was niet gaar. De gaartijd van de steak was ook niet zoals gevraagd

Constant D.
Beoordeeld op: 11/09/2018
Constant D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

wij hebben 3 kwartieren moeten wachten op een...

wij hebben 3 kwartieren moeten wachten op een menu kaart, hebben er dan nog zelf moeten om vragen twee van de negen personen hebben een half uur moeten wachten op hun dessert

François
Beoordeeld op: 22/07/2018
François beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Blijkbaar sluit het terras op een bepaald uur...

Blijkbaar sluit het terras op een bepaald uur en daar heb ik begrip voor. Maar als je dan nog iets besteld en 15 minuten nadien op een zeer onbeschofte manier met de nodige verwijten erop gewezen wordt, sorry dat kan niet. Nooit meer naar cardiz.

datum score