Beoordelingen van Osteria Michele

639 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.3
639 beoordelingen
datum score
placeholder
BelloAndre
Bellobeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 30/09/2017

Very good business lunch 29,00 per person

Go and try out. It's the best from Leuven. Right in the centre of all restaurants and drinking places.

NelVan Lommel
Nelbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 27/08/2017

Delicious food and friendly staff

We felt very welcome, the food was nice and the personnel was the nicest, funny yet professional.

NelVan Lommel
Nelbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 27/08/2017

Delicious food and friendly staff

We felt very welcome, the food was nice and the personnel was the nicest, funny yet professional.

placeholder
CassandraLeeuwen
Cassandrabeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 21/08/2017

Sterke meevaller

Ik kom net terug uit Italie uit de vakantie met wat vriendinnen. Hier op en top Italiaans. Authentiek, goed ingericht en heel vriendelijk. We namen het truffelmenu, wat prijzig maar top. De smaken zaten echt goed. Wel moeten ze nog wat doen aan de toiletten want dat was een echte afknapper..

placeholder
SandraBeyaerd
Sandrabeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 19/08/2017

Subliem

We mochten er binnen met zijn tienen en we vonden het echt geslaagd! Goed gegeten goed bediend en leuk personeel. Toppie wij komen terug!

Tanja v.
Datum restaurantbezoek: 24/11/2016

We hadden het viergangen menu. Het was gevariee...

We hadden het viergangen menu. Het was gevarieerd en heerlijk. Verukkelijke fles witte wijn erbij.

AstridPeeters
Datum restaurantbezoek: 23/11/2016

Zéér lekker eten en vriendelijke bediening...

Zéér lekker eten en vriendelijke bediening

Fabian C.
Datum restaurantbezoek: 23/11/2016

Boeking, kwaliteit gerechten en service...

Boeking, kwaliteit gerechten en service

Eddy G.
Datum restaurantbezoek: 21/11/2016

Correcte prijs voor eerlijke lekkere producten...

Correcte prijs voor eerlijke lekkere producten op een professionele en vriendelijke manier geserveerd. Kader en inrichting mag beter maar pand ernaast komt er blijkbaar bij wat een goede evolutie is

Paul V.
Datum restaurantbezoek: 20/11/2016

Lekker eten en vriendelijke bediening. Spijtig...

Lekker eten en vriendelijke bediening. Spijtig dat het restaurant zo smal is en koud aanvoelde maar als jullie uitbreiden ....

datum score