Beoordelingen van Osteria Michele

659 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.3
659 beoordelingen
datum score
Dirk
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ik ben eigenlijk maar gedeeltelijk tevreden....

Ik ben eigenlijk maar gedeeltelijk tevreden. Het eten was lekker, daar is zeker geen discussie over. De bediening vind ik wel enthousiast maar wel zeer matig. Was daar in het kader van restodays en gelukkig had ik zelf het menu bij want het werd me ook niet aangeboden. Tussen de gangen door hebben we vrij lang moeten wachten. Gevolg was dat we twee extra glazen wijn hebben besteld. Deze was echter niet dezelfde dan de eerste bestelling. Straf is wel dat dit dan ook nog op de afrekening zo vermeld staat. Na de laatste gang hadden we twee koffies besteld. Na 20 min. hebben we beslist om de rekening te vragen. Daar stonden twee koffies vermeld. Men heeft dit uiteraard dn wel aangepast. Als ik zo rondkeek had ik de indruk dat men met te weinig personeel werkt ofwel te veel cliënten wil verwerken.

wendy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk, charmant restaurant, en veel...

Zeer vriendelijk, charmant restaurant, en veel en lekker eten. Zelfs aangepast voor vegetarische en veganistische doelgroepen. Top!

Jan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2020

Gewone kost, niets voor restodays-dagen; Super...

Gewone kost, niets voor restodays-dagen; Supersnelle en vriendelijke bediening. Kader typisch Italiaans, kok neemt het niet zo nauw met de Corona-voorzorgsmaatregelen

Ellien
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2020
Ellien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Uitstekende service, heerlijke gerechten, roman...

Uitstekende service, heerlijke gerechten, romantisch kader.

Lut
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2020
Lut beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker eten. De baas was heel alert en...

Heel lekker eten. De baas was heel alert en vriendelijk naar zijn gasten toe, Een pluspunt dat hij zelf in het restaurant aanwezig is.

Cécile
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2020
Cécile beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Great food! Great service! They were really...

Great food! Great service! They were really nice accommodating my partner lactose intolerance, without prior notice.

Yolande
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2020
Yolande beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het aangeboden menu voldeet helemaal niet aan...

Het aangeboden menu voldeet helemaal niet aan de verwachtingen. De zalm carpaccio waren flinterdunne velletjes (perfecte circeltjes) uit de diepvries, het bord was nog nat omdat ze net ontdooit waren. Deze werd opgediend met sla en kerstomaatjes. De pasta (linguine met kerstomaatjes) was wel lekker De escalope was matig en werd opgediend met groenten …. sla en kerstomaatjes. De andere schotel was een gefrituurde vis, deze was veel te lang gekookt en helemaal plat, eveneens met sla en kerstomaatjes. Was zeker de 41 euro tijdens resto days niet waard. We hebben ook 15 minuten gewacht voor ons werd gevraagd wat we wilden drinken, pas toen we recht stonden om te vertrekken kwam er iemand langs. Deze persoon was dan wel heel vriendelijk.

Jacques
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 09/10/2020
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Matige kwaliteit van spijs en drank (huiswijn...

Matige kwaliteit van spijs en drank (huiswijn wit). Bediening met veel stress en zeer gehaast. Wel vriendelijk, ondanks de drukte. Men wordt bijna verondersteld het Italiaans machtig te zijn.

Nicole
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 05/10/2020
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We werden vriendelijk ontvangen en waren welkom...

We werden vriendelijk ontvangen en waren welkom, ook al waren we wat te vroeg. Lekkere italiaanse keuken, mooie porties !

Kato
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 05/10/2020
Kato beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Menu was lekker maar niet speciaal....

Menu was lekker maar niet speciaal.

datum score