Beoordelingen van Osteria Michele

647 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.3
647 beoordelingen
datum score
Dirk
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/07/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker Italiaans eten bereidt met eerlijke...

Lekker Italiaans eten bereidt met eerlijke producten. Is zijn prijs zeker waard. Vlotte vriendelijke bediening in een aangenaam kader. Een echte aanrader!

Paul
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/07/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Niet onverdeeld ontevreden, maar uw vraagstelli...

Niet onverdeeld ontevreden, maar uw vraagstelling laat weinig nuance toe. Ik heb een aparte mail geschreven over ons bezoek, omdat ik toch graag het standpunt van Restoday kende over het verschil tussen het aangeboden menu en de beschikbaarheid van bepaalde gerechten.

Evelien
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/07/2020
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Menu van restodays bestond uit 2x pasta. Waren...

Menu van restodays bestond uit 2x pasta. Waren heel erg grote porties waardoor ik van zowel voor- als hoofdgerecht meer dan de helft moest laten staan. Ons dessert was er niet, enkel tiramisu wat ik niet kon eten door zwangerschap. Werd wel aangerekend net zoals mijn koffie als vervanging.

Isabelle
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/07/2020
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heel lang moeten wachten en veel meer verwacht...

Heel lang moeten wachten en veel meer verwacht van gerechten van een restaurant dat op de lijst van Resto days staat.

tobias
Beoordeeld op: 14/07/2020
tobias beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heel leuk restaurant met een duidelijke Italiaa...

Heel leuk restaurant met een duidelijke Italiaanse vibe. Corona gewijs voelde ik me veilig.

kristof
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/07/2020

Gevraagde wijn was niet beschikbaar. Goedkope...

Gevraagde wijn was niet beschikbaar. Goedkope fles aan zelfde prijs aangerekend.

Claudia
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/07/2020
Claudia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Helaas veel meer verwacht van het menu Restoday...

Helaas veel meer verwacht van het menu Restodays.... hoofdschotels zeer sober, garnituur zeer sober, blaadjes sla en kersttomaat ... jammer, het kan zoveel meer zijn

Lynn
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/07/2020
Lynn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Vriendelijk personeel Overheerlijk eten Al...

Vriendelijk personeel Overheerlijk eten Al de nodige maatregelen waren voorzien Hier komen we nog

placeholder
Bello
Beoordeeld op: 30/09/2017
Bello beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Very good business lunch 29,00 per person

Go and try out. It's the best from Leuven. Right in the centre of all restaurants and drinking places.

Nel
Beoordeeld op: 27/08/2017
Nel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Delicious food and friendly staff

We felt very welcome, the food was nice and the personnel was the nicest, funny yet professional.

datum score