Beoordelingen van Wijnbar / Restaurant Savoye

501 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
501 beoordelingen
datum score
Lidia
Beoordeeld op: 20/09/2021
Lidia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

zeer vriendelijke bediening en de tapas zijn...

zeer vriendelijke bediening en de tapas zijn lekker

Mo
Beoordeeld op: 04/09/2021
Mo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

One of the widest ranges of wines. Great choice...

One of the widest ranges of wines. Great choice of tapas styled food for all- vegetarians, vegan and a variety of meats. Centrally located yet away from the busy streets. Cozy environment.

Silvia
Beoordeeld op: 21/08/2021
Silvia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Great hospitality and food We will come again!...

Great hospitality and food We will come again!

Joni
Beoordeeld op: 07/08/2021
Joni beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Poor service. Food was cold. We had to wait...

Poor service. Food was cold. We had to wait way too long for our drinks and food.

Wouter
Beoordeeld op: 15/07/2021
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie

+ Lekker eten + Fijn en gezellig om er te zitte...

+ Lekker eten + Fijn en gezellig om er te zitten + Heel vriendelijk personeel - Behoorlijk lang wachten alvorens de bestellingen worden opgenomen en alvorens het eten wordt geleverd - Misverstanden met de ober

Mathias
Beoordeeld op: 14/07/2021
Mathias beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer aangenaam en rustig kader! Goede wijnen...

Zeer aangenaam en rustig kader! Goede wijnen en top tapas!

Sandrina
Beoordeeld op: 26/06/2021
Sandrina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Topbediening, vriendelijk onthaal, lekkere...

Topbediening, vriendelijk onthaal, lekkere tapa's!

katia
Beoordeeld op: 20/06/2021
katia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten, veel keuze. Heel goede en vriendel...

Lekker eten, veel keuze. Heel goede en vriendelijk bediening van eigenaren en serveerster. Een echte aanrader.

Bernadette
Beoordeeld op: 12/06/2021
Bernadette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en top bediening, leuke set-up,...

Lekker eten en top bediening, leuke set-up, alles helemaal in orde

Jeannine
Beoordeeld op: 05/10/2020
Jeannine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Huisbereide vol-au-vent bevatte geen spoor...

Huisbereide vol-au-vent bevatte geen spoor van kip, enkek wat balletjes en saus! Beschamend!

datum score