Beoordelingen van Wijnbar / Restaurant Savoye

465 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
465 beoordelingen
datum score
Bart
Beoordeeld op: 20/01/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening , vriendelijk...

Zeer vriendelijke bediening , vriendelijk onthaal, lekkere tapas!! gezellig tafelen in aangename sfeer!!

Kirsten
Beoordeeld op: 13/01/2020
Kirsten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Goed bediend, lekker eten, vriendelijkheid...

Goed bediend, lekker eten, vriendelijkheid TOP! Ik kom in februari terug :)

Patrick
Beoordeeld op: 30/12/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangenaam kader, vriendelijke en beleefde bedie...

Aangenaam kader, vriendelijke en beleefde bediening. Prijzen ok

Katelijne
Beoordeeld op: 28/12/2019
Katelijne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer fijne en vlotte bediening. Hartelijke...

Zeer fijne en vlotte bediening. Hartelijke ontvangst. Mooie keuze aan wijnen en prijs kwaliteit helemaal ok! De tapa’s formule is een aanrader als je met vrienden op stap bent. Aperitieven aan de haard is ook een topper! Katelijne.

Marc
Beoordeeld op: 26/12/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename ontvangst, mooi kader. Zeer vriendeli...

Aangename ontvangst, mooi kader. Zeer vriendelijke bediening en lekker eten. Voortreffelijke wijnkaart.

peter
Beoordeeld op: 19/12/2019
peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, sympathieke bediening. Eten was voort...

Gezellig, sympathieke bediening. Eten was voortreffelijk.

Denise
Beoordeeld op: 15/12/2019
Denise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke service. Lekker eten...

Goede en vriendelijke service. Lekker eten voor een economische prijs, maar spijtig dat wij, zoals vroeger, bij onze aperitief geen amuse en broodjes bij hebben gekregen. Wij zaten met ons achten ruim en gezellig in een mooi kader.

Inge
Beoordeeld op: 13/12/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal, lekker eet, gezellig verto...

Vriendelijk onthaal, lekker eet, gezellig vertoeven. Dankje!

Martine
Beoordeeld op: 09/12/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

zoals steeds : vriendelijke bediening en lekker...

zoals steeds : vriendelijke bediening en lekkere tapaslunch Prijs/kwaliteit is zeker OK zeker aan te bevelen voor een werklunch

Yvan
Beoordeeld op: 08/12/2019
Yvan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was prijs kwaliteit goed! Wijn lekker....

Het eten was prijs kwaliteit goed! Wijn lekker. Wel jammer dat de sfeer tussen de obers soms stroef verloopt en dat dit in momenten zichtbaar is voor de klanten in het restaurant.

datum score