Beoordelingen van Ascoli

58 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
58 beoordelingen
datum score
John
Beoordeeld op: 17/10/2020
John beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk onthaal - prijs / kwaliteit is...

vriendelijk onthaal - prijs / kwaliteit is ok

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 14/09/2020
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We komen hier regelmatig omdat je hier thuis...

We komen hier regelmatig omdat je hier thuis voelt en uiteraard lekker kan eten. Uitgebreide kaart met veel lekkers en ook lekkere pizza’s. Een aanrader.

georges
Beoordeeld op: 09/09/2020
georges beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en drinken , zeer vriendelijke...

Lekker eten en drinken , zeer vriendelijke service en redelijke prijzen .

Hanna
Beoordeeld op: 08/09/2020
Hanna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. De Gerco Di Tufo wijn was overh...

Lekker gegeten. De Gerco Di Tufo wijn was overheerlijk. Ook de bediening was in orde.

Yves
Beoordeeld op: 12/08/2020
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De corona-maatregelen worden perfect nageleefd....

De corona-maatregelen worden perfect nageleefd.De gerechten zijn zeer lekker en het wijn-advies was uitstekend zodat de gekozen wijn bijzonder goed paste bij het eten.De sabayon als dessert was magistraal.

Els en Jurgen
Beoordeeld op: 12/08/2020
Els en Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eén van de beste Italiaanse restaurants van...

Eén van de beste Italiaanse restaurants van Leuven en omstreken!

Eddy
Beoordeeld op: 26/07/2020
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening. Alles...

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening. Alles was inorde!

Eddy
Beoordeeld op: 18/07/2020
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds een perfecte bereiding en bedienin...

Zoals steeds een perfecte bereiding en bediening.

Judith
Beoordeeld op: 02/07/2020
Judith beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Veilig en vertrouwd gevoel. Voldoende afstand...

Veilig en vertrouwd gevoel. Voldoende afstand tussen tafels, bediening met mondmasker en lekker eten.

Geert
Beoordeeld op: 25/06/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere pizza op een gezellig terras. Enig...

Lekkere pizza op een gezellig terras. Enig minpuntje. Net naast onze tafel kwamen mensen die normaal binnen zaten naar buiten om te roken. Niet echt smakelijk terwijl je aan het eten bent en het zou beter zijn als ze een eindje verderop zouden gaan roken om de mensen die op het terras aan het etenz ijn, niet te storen.

datum score