Beoordelingen van Ascoli

46 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
46 beoordelingen
datum score
NICO
Beoordeeld op: 12/03/2020
NICO beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Birthday diner. Friendly staff, nice food and...

Birthday diner. Friendly staff, nice food and enjoyable italian atmosphere. Good wine suggestions.

Rita
Beoordeeld op: 05/03/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, lekker...

Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, lekker eten, fijne sfeer, netjes.

Benny
Beoordeeld op: 02/03/2020
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

We had a confirmed reservation but the restaura...

We had a confirmed reservation but the restaurant was closed when we arrived. We didn't get any notification. Luckily, Pepe Nero had a free table and it was delicious!

Walter
Beoordeeld op: 24/02/2020
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

veel te duur voor te weinig eten, 5 scampi...

veel te duur voor te weinig eten, 5 scampi voor 26 euro als hoofdschotel , had wel op voorhand geadverteerd mogen zijn

Fred
Beoordeeld op: 13/02/2020
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde....

Alles was in orde.

Hedwig
Beoordeeld op: 13/01/2020

Heb geboekt en bevestiging van boeking ontvange...

Heb geboekt en bevestiging van boeking ontvangen. Groot was mijn verbazing toen ik aankwam en bleek dat het restaurant gesloten was.

Reygel
Beoordeeld op: 11/01/2020

Héééééél slecht. Gereserveerd via Tablebooker...

Héééééél slecht. Gereserveerd via Tablebooker en bij aankomst bleek het restaurant gesloten te zijn!! Verbouwingswerken? Hierover geen info op hun website. Op een vrijdagavond om 19u00 nog op zoek naar een ander restaurant .... Bedankt voor de ondermaatse communicatie en organisatie!

De Bisschop
Beoordeeld op: 05/01/2020
De Bisschop beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ons favoriete restaurant in Leuven en dit seder...

Ons favoriete restaurant in Leuven en dit sedert vele jaren. Nette bediening en persoonlijk contact met de baas.

Agnes
Beoordeeld op: 02/01/2020
Agnes beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten in orde. Zeer beleefd. Sfeer ik...

Eten in orde. Zeer beleefd. Sfeer ik

Dewingaerden
Beoordeeld op: 18/12/2019
Dewingaerden beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en gezellig, aanrader!...

Lekker en gezellig, aanrader!

datum score