Beoordelingen van Ascoli

43 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
43 beoordelingen
datum score
Walter
Beoordeeld op: 24/02/2020
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

veel te duur voor te weinig eten, 5 scampi...

veel te duur voor te weinig eten, 5 scampi voor 26 euro als hoofdschotel , had wel op voorhand geadverteerd mogen zijn

Fred
Beoordeeld op: 13/02/2020
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde....

Alles was in orde.

Hedwig
Beoordeeld op: 13/01/2020

Heb geboekt en bevestiging van boeking ontvange...

Heb geboekt en bevestiging van boeking ontvangen. Groot was mijn verbazing toen ik aankwam en bleek dat het restaurant gesloten was.

Reygel
Beoordeeld op: 11/01/2020

Héééééél slecht. Gereserveerd via Tablebooker...

Héééééél slecht. Gereserveerd via Tablebooker en bij aankomst bleek het restaurant gesloten te zijn!! Verbouwingswerken? Hierover geen info op hun website. Op een vrijdagavond om 19u00 nog op zoek naar een ander restaurant .... Bedankt voor de ondermaatse communicatie en organisatie!

De Bisschop
Beoordeeld op: 05/01/2020
De Bisschop beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ons favoriete restaurant in Leuven en dit seder...

Ons favoriete restaurant in Leuven en dit sedert vele jaren. Nette bediening en persoonlijk contact met de baas.

Agnes
Beoordeeld op: 02/01/2020
Agnes beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten in orde. Zeer beleefd. Sfeer ik...

Eten in orde. Zeer beleefd. Sfeer ik

Dewingaerden
Beoordeeld op: 18/12/2019
Dewingaerden beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en gezellig, aanrader!...

Lekker en gezellig, aanrader!

Koenraad
Beoordeeld op: 17/12/2019
Koenraad beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed eten, goede bediening, gezellige sfeer....

Goed eten, goede bediening, gezellige sfeer.

Vandezande
Beoordeeld op: 16/12/2019
Vandezande beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We kende het restaurant al en zijn er zeer...

We kende het restaurant al en zijn er zeer tevreden over. Prima kwaliteit van eten en voor redelijke prijs.

Gemis
Beoordeeld op: 15/12/2019
Gemis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten , een aanrader !!...

Zeer lekker gegeten , een aanrader !!

datum score