Beoordelingen van Ascoli

28 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
28 beoordelingen
datum score
Jurgen
Beoordeeld op: 03/02/2019
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

lekker eten, heel gezellig, vriendelijk persone...

lekker eten, heel gezellig, vriendelijk personeel

Heidi
Beoordeeld op: 02/02/2019
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere keuken....

Lekkere keuken.

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 26/12/2018
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, de bediening was vlot...

Het eten was lekker, de bediening was vlot en vriendelijk, meer moet dat niet zijn.

Henk G.
Beoordeeld op: 24/12/2018
Henk G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker gegeten. Redelijk goede service....

Lekker gegeten. Redelijk goede service.

Richard
Beoordeeld op: 08/12/2018
Richard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en vlotte bediening, toffe ambianc...

Vriendelijke en vlotte bediening, toffe ambiance, superlekker eten en schappelijke prijzen! Wat wil een mens nog meer

Hedwige L.
Beoordeeld op: 27/10/2018
Hedwige L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Cuisine délicieuse,( grand choix), service...

Cuisine délicieuse,( grand choix), service rapide et prix raisonnable, vin excellent. Seul bémol: Serveurs pas assez souriant....

Roksana J.
Beoordeeld op: 18/10/2018
Roksana J. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker, gezellig en vriendelijk. We...

Het was lekker, gezellig en vriendelijk. We komen terug. Groetjes

Jan
Beoordeeld op: 06/10/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, aangenaam kader, attente bedien...

Lekker gegeten, aangenaam kader, attente bediening.

Guy
Beoordeeld op: 15/07/2018
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De tafel die we gevraagd hadden stond ter besch...

De tafel die we gevraagd hadden stond ter beschikking en het eten was lekker Het personeel kon wat vriendelijker zijn

Patricia
Beoordeeld op: onbekend

2 keer geweest en telkens toch wat tegengevalle...

2 keer geweest en telkens toch wat tegengevallen. We zijn gewoon zowel in België als in Italië specifiek Italiaanse schotels te eten, maar hier valt het toch wat tegen. Voor en snelle hap is het OK. Gastronomie: neen.

datum score