Beoordelingen van Zappaz

95 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
95 beoordelingen
datum score
Gerd
Beoordeeld op: 15/12/2018
Gerd beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Zeer smaakvolle en gewaagde gerechten en goed...

Zeer smaakvolle en gewaagde gerechten en goed gecombineerde wijnen. Altijd top om bij Zappaz te komen.

Gwen
Beoordeeld op: 15/12/2018
Gwen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker eten...

Zeer lekker eten

Greet V.
Beoordeeld op: 15/12/2018
Greet V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ik heb heel lekker gegeten!...

Ik heb heel lekker gegeten!

Kobe
Beoordeeld op: 14/12/2018
Kobe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was zeer lekker! Enkele puntjes om...

Het eten was zeer lekker! Enkele puntjes om van een 8/10 naar een 9/10 te gaan: - er zat iets te veel tijd tussen de gangen - er kan nog wat gesleuteld worden aan het recept van de Negroni - het personeel hoeft zeker niet super chique gekleed te zijn maar afgedragen Vans en andere sneakers zou ik toch proberen te vermijden Voor de rest hebben we ons goed geamuseerd en vooral zeer lekker gegeten!

Alain
Beoordeeld op: 13/12/2018
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Aangenaam en vriendelijk onthaal. Zeer lekkere...

Aangenaam en vriendelijk onthaal. Zeer lekkere keuken en leuke wijnen. Aan de inrichting zou ik nog wat toevoegen op gebied van akoestiek en decoratie.

Alexandra
Beoordeeld op: 13/12/2018
Alexandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Zooooo lekker...

Zooooo lekker

maarten p.
Beoordeeld op: 12/12/2018
maarten p. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Verfijnde gerechten, prima bediening....

Verfijnde gerechten, prima bediening.

Els N.
Beoordeeld op: 10/12/2018
Els N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie

Goede ontvangst. Heel lekker gegeten. Wij hadde...

Goede ontvangst. Heel lekker gegeten. Wij hadden een 5 gangen menu, onze kinderen (12 en 9 jaar) hadden een drie gangen menu met vis, vlees en dessert. Het vis en vlees waren op, de frietjes hebben ze laten staan. Enig minpuntje was dat het toch wel even heeft geduurd voor we ons eerste hapje en gerechtje kregen. Hierdoor werd het vrij laat voor de kinderen en hebben we geen koffie genomen na het eten. We komen zeker en vast terug, ook met de kids.

Nadine
Beoordeeld op: 09/12/2018
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekkere gerechtjes. Wij hebben wel veel...

Zeer lekkere gerechtjes. Wij hebben wel veel te lang moeten wachten. Van 19 u tot 24 u waren we aanwezig ... Blijkbaar personeel tekort door zieken in keuken en zaal

Vicky
Beoordeeld op: 08/12/2018
Vicky beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker en verzorgd. Goede bediening en...

Heel lekker en verzorgd. Goede bediening en mooie inrichting!

datum score