Beoordelingen van Restaurant Mykene

1009 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
1009 beoordelingen
datum score
Fred
Beoordeeld op: 20/07/2019
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Alles coirrect verlopen....

Alles coirrect verlopen.

Sara
Beoordeeld op: 19/07/2019
Sara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijk en attent personeel...

Lekker eten, vriendelijk en attent personeel

Linda
Beoordeeld op: 18/07/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben heerlijk gegeten! Heel vriendelijk...

We hebben heerlijk gegeten! Heel vriendelijk personeel. Voor ieder wat wils en lekker gezond eten. heel toegankelijk ook voor mensen met een voedselintolerantie of allergie hebben hier keus genoeg, dus we komen zeker terug! Dank jullie wel. groetjes Linda en Peter

Carine
Beoordeeld op: 14/07/2019
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige sfeer. Lekker gegeten. Vriendelijke...

Gezellige sfeer. Lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Prijs-kwaliteit! Tip: tussen aperitief en schotel was nogal veel tijd. Misschien aanbieden om al iets te drinken wat we nu zelf hebben moeten doen.

Marc
Beoordeeld op: 14/07/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke en vlotte bediening mooie locatie ...

vriendelijke en vlotte bediening mooie locatie lekker eten

Andy
Beoordeeld op: 13/07/2019
Andy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijk personeel. Klein minpu...

Lekker eten, vriendelijk personeel. Klein minpuntje, iets te lange wachttijd tussen de gerechten. Dit lag misschien aan de drukte, verder niets dan lof.

Leen
Beoordeeld op: 13/07/2019
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Wij zaten gezellig op het terras achteraan....

Wij zaten gezellig op het terras achteraan. Het was allemaal super lekker en een heel vriendelijke bediening. Gewoon Perfect!

Ronny
Beoordeeld op: 08/07/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk en efficiënte bediening; leuk...

Zeer vriendelijk en efficiënte bediening; leuk terras. Jammer dat we eraan herinnerd werden (het is al de tweede keer dat het gebeurt bij een beoek aan het restaurant) dat sluingstijd 15:30 is...

Manuela
Beoordeeld op: 08/07/2019
Manuela beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Alles...

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Alles ging vlot en het eten was super!

tom
Beoordeeld op: 06/07/2019
tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

we werden zeer vriendelijk ontvangen. We waren...

we werden zeer vriendelijk ontvangen. We waren blij verrast dat er zoveel vegan gerechten op de kaart staan. in Leuven is dat echt uitzonderlijk. De bediening gebeurde ook met wat humor, net wat je nodig hebt als je op een vrijdagavond gaat uit eten. En afronden met een lekkere koffie en een heerlijk kaastaartje is de max !!!

datum score