Beoordelingen van Restaurant Mykene

1186 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
1186 beoordelingen
datum score
Tina
Beoordeeld op: 20/03/2020
Tina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker gegeten. Veel keuze aan vegan gerec...

Heel lekker gegeten. Veel keuze aan vegan gerechten.

Gerda
Beoordeeld op: 15/03/2020
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Fijn onthaal en toch nog de tafel mogen hebben...

Fijn onthaal en toch nog de tafel mogen hebben die ik vroeg, deze garçon wist dit nog ondanks de drukte, chapeau.

Patricia
Beoordeeld op: 14/03/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vegan gegeten - top!...

Vegan gegeten - top!

Roland
Beoordeeld op: 12/03/2020
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds, prima bediening, lekker eten...

Zoals steeds, prima bediening, lekker eten en vooral de uitgebreide vegankaart in combinatie met het ander aanbod maakt Mykene voor ons gezin het geprefereerde restaurant in Leuven. PROFICIAT!

Dennis
Beoordeeld op: 08/03/2020
Dennis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd inorde, lekker eten en fijne bediening....

Altijd inorde, lekker eten en fijne bediening.

Mira
Beoordeeld op: 08/03/2020
Mira beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangename setting. Lekker eten. Zeer duidelijke...

Aangename setting. Lekker eten. Zeer duidelijke kaart en ben aangenaam verrast door de vegan opties

Marleen
Beoordeeld op: 08/03/2020
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijn dat er een restaurant bestaat waar er...

Fijn dat er een restaurant bestaat waar er rekening wordt gehouden met gezondheidswensen van de klant. Het was heerlijk!

FORTIS
Beoordeeld op: 06/03/2020
FORTIS beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening !...

Lekker eten, vriendelijke bediening !

Ilse
Beoordeeld op: 03/03/2020
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten en service was goed. Vriendeli...

Heel lekker eten en service was goed. Vriendelijke bediening ook.

Jurgen
Beoordeeld op: 01/03/2020
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten...

Lekker eten

datum score