We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Fondue 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 22 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
22 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Martine
Beoordeeld op: 04/09/2017

Ondermaats

Wij hadden op voorhand gereserveerd voor 4 personen en daar het restaurant heel de avond maar half bezet was, hadden ze het toch gepresteerd om ons vlak aan de toiletten te zetten. We hebben dan een andere tafel gevraagd en gekregen. Het eten was echt ondermaats, weinig smaak en met een zeer simpel slaatje er bij. Toen we koffie bestelden kregen we een kapotte tas!! En de dag daarna diarree!! Zeker geen aanrader!!

Jana
Beoordeeld op: onbekend

Chaos!

Wat een chaos. En zeer weinig correcte comunicatie onderling het personeel. Wij hadden gereserveerd voor 18 personen. Toen bleek dat we maar met 16 waren moesten we 50€ betalen. Als boete... Terwijl we zoizo 2 tafels nodig hadden. Ik heb uit principe dit dan ook niet betaald. Zeer onvriendelijk personeel. Het eten was wel lekker, maar als gevolg van weinig comunicatie bij personeel, kregen we soms veel te veel eten bij. Leuk concept maar misschien met iets meer ervaren personeel zou dit beter marcheren.

placeholder
Lotje
Beoordeeld op: onbekend

Dik in orde!

Ik ben hier reeds tweemaal gaan eten en altijd was alles dik in orde! Voor culinaire ontdekkingen moet je hier niet zijn, maar vooral als je eens echt goed en veel wil eten. Ik had de kaasfondue genomen en mijn vriend de vleesfondue. Zo konden we beiden van alles proeven en het was allebei heerlijk! Je kan hier steeds eten bijvragen hoe veel je maar wil, dus met honger zal je hier zeker niet naar buiten gaan. Het verwarmde terras is zeker een aanrader, heel gezellig in de winter!

Michel
Beoordeeld op: onbekend

Met de nieuwe uitbater (de vorige was teleurste...

Met de nieuwe uitbater (de vorige was teleurstellend) is dit restaurant ontpopt als een culinair paradijs. Het eten is van eerste kwaliteit, service vriendelijk en perfect, gezellige sfeer. Met een mooi zomerweer erbij was die avond doodgewoon goddelijk. Wij kijken reeds uit naar een volgend bezoek.

Lieve
Beoordeeld op: onbekend

Heel gezellig om met een groep te doen. Liefst...

Heel gezellig om met een groep te doen. Liefst buiten zitten. Lekker gegeten. Wijn is OK. Bediening is vlot. Chocoladefondue hm hm hm.

wendy
Beoordeeld op: onbekend

Het eten is goed en de bediening is vriendelijk...

Het eten is goed en de bediening is vriendelijk.

Karl
Beoordeeld op: onbekend

Persoonlijk kom ik hier niet voor het eten,...

Persoonlijk kom ik hier niet voor het eten, ik kom hier voor de sfeer met vrienden...

Lieve
Beoordeeld op: onbekend

Reeds verschillende malen de zaak bezocht,...

Reeds verschillende malen de zaak bezocht, steeds uitstekende kwaliteit en een fantastische bediening. Op het terras is het gezelliger vertoeven dan binnen. Uitgebreide keuze qua mogelijkheden en naar het schijnt is de chocoladefondue met vers fruit een echte aanrader !!

Yasmine
Beoordeeld op: onbekend

Kortweg: fantastisch! Lekker eten, uitstekende...

Kortweg: fantastisch! Lekker eten, uitstekende kwaliteit, goede service, eerlijke prijs, gezellige sfeer.

Bruno
Beoordeeld op: onbekend

Super gezellig Fondue Restaurant. Ik ken er...

Super gezellig Fondue Restaurant. Ik ken er geen betere in de omstreken, eigenlijk nergens. Het terras is ook super (dan hangt die fonduegeur zo niet in je kleren). Ik heb er trouwens mijn vrijgezelleavond doorgebracht, dus dat is ook een mooie herinnering. Prijs/kwaliteit Prima!

Alle beoordelingen van dit restaurant