Beoordelingen van Ter Eycken

205 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
205 beoordelingen
datum score
Fred
Beoordeeld op: 06/02/2020
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Beantwoordde grotendeels aan verwachtingen,...

Beantwoordde grotendeels aan verwachtingen, hoewel er sommige producten op de drankkaart niet voorradig waren !

marc
Beoordeeld op: 03/02/2020
marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Reeds bij het binnenkomen wist je dat dit een...

Reeds bij het binnenkomen wist je dat dit een lekkere avond ging worden. Alles was piccobello en lekker. Ook dienden we niet lang wachten op onze gerechten. Genoeg tijd tussen de verschillende menu's. Misschien één minpuntje. Iets te weinig keuze van de wijnkaart maar de suggestiewijn mocht er best zijn. Een aanrader dus.

Teresa
Beoordeeld op: 27/01/2020
Teresa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere en originele recepten maar het zou...

lekkere en originele recepten maar het zou beter zijn indien de bediening bij het toereiken van de kaart de ontbrekende gerechten opsomt en niet na de keuze gemaakt te hebben

Marie-Jeanne
Beoordeeld op: 20/01/2020
Marie-Jeanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten - vriendelijk personeel - prijs...

lekker eten - vriendelijk personeel - prijs kwaliteit is in orde

Els V.
Beoordeeld op: 19/01/2020
Els V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was lekker. Maar onze plaatsen waren...

Het eten was lekker. Maar onze plaatsen waren niet gereserveerd (gauw tafels tegen mekaar). Bovendien was het 1,5 uur wachten eer we onze schotel kregen!

marleen
Beoordeeld op: 13/01/2020
marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren zelfs heel enthousiast over ons bezoe...

Wij waren zelfs heel enthousiast over ons bezoek aan het restaurant. Zowel het lekkere eten als de bediening waren 100% in orde. Het interieur en de ligging zijn voor ons ideaal. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Regina
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 07/01/2020
Regina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Prijs - kwaliteit was deze avond ok....

Prijs - kwaliteit was deze avond ok.

Inge
Beoordeeld op: 04/01/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede ingrediënten, goede porties, goede bereid...

Goede ingrediënten, goede porties, goede bereiding, goede service

Jan
Beoordeeld op: 02/01/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

We reserveerden een tafel op Nieuwjaarsdag...

We reserveerden een tafel op Nieuwjaarsdag en werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw.Het restaurant ademde een gezellige sfeer uit. Alle gangen waren correct bereid, de porties waren ruim genoeg en er was ruimte voor kleine individuele aanpassingen. Enige minpuntje: het was er wat fris (misschien voordeur niet continu laten openstaan?) en er waren iets te ruime pauzes tussen de verschillende gangen. Het restaurant zat niet vol, maar ik hoop voor hen dat de bediening het aankan als het wel volgeboekt zou zijn.

Rik
Beoordeeld op: 01/01/2020
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was prima in orde. Overheerlijk eten...

Alles was prima in orde. Overheerlijk eten en heel royaal bediend met uitstekende drank. Vriendelijk en correct personeel. Kortom waar voor ons geld en voor herhaling vatbaar.

datum score