Beoordelingen van Ter Eycken

212 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.0
212 beoordelingen
datum score
Joos
Beoordeeld op: 25/08/2020

Dringend nodig om dit restaurant van de reserve...

Dringend nodig om dit restaurant van de reserveringssite te halen als het restaurant gesloten is

Bjorn
Beoordeeld op: 13/07/2020

Permanent gesloten...

Permanent gesloten

Freddy
Beoordeeld op: 16/06/2020
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

de deur was gesloten en de zaak was dicht verde...

de deur was gesloten en de zaak was dicht verder geen opmerking want ik denk dat het gedaan is met de zaak!!!!!!

Lorenzo
Beoordeeld op: 16/06/2020
Lorenzo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

C’est FERMÉ!!!!!!...

C’est FERMÉ!!!!!!

jos
Beoordeeld op: 11/06/2020

Beste, Wij hadden ons gezellig etentje in...

Beste, Wij hadden ons gezellig etentje in Ter Eyken anders voorgesteld, wij stonden voor een gesloten deur. Graag hierover meer uitleg. Gelukkig zijn er in de stad nog veel restaurantjes, maar omdat we het gezellig en lekker vonden in Ter Eyken komen we daar graag terug. Wij hopen dat er een rechtzetting komt of tenminste dat andere klanten ook niet hetzelfde voor krijgen als wij. Vriendelijke groeten. monikenjos

Rita
Beoordeeld op: 07/03/2020

Het is niet kunnen doorgaan door ziekte van...

Het is niet kunnen doorgaan door ziekte van de kok

Wim
Beoordeeld op: 24/02/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Restaurant was gesloten. Geen enkel bericht...

Restaurant was gesloten. Geen enkel bericht hierover mogen ontvangen van jullie!

Fred
Beoordeeld op: 06/02/2020
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Beantwoordde grotendeels aan verwachtingen,...

Beantwoordde grotendeels aan verwachtingen, hoewel er sommige producten op de drankkaart niet voorradig waren !

marc
Beoordeeld op: 03/02/2020
marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Reeds bij het binnenkomen wist je dat dit een...

Reeds bij het binnenkomen wist je dat dit een lekkere avond ging worden. Alles was piccobello en lekker. Ook dienden we niet lang wachten op onze gerechten. Genoeg tijd tussen de verschillende menu's. Misschien één minpuntje. Iets te weinig keuze van de wijnkaart maar de suggestiewijn mocht er best zijn. Een aanrader dus.

Teresa
Beoordeeld op: 27/01/2020
Teresa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere en originele recepten maar het zou...

lekkere en originele recepten maar het zou beter zijn indien de bediening bij het toereiken van de kaart de ontbrekende gerechten opsomt en niet na de keuze gemaakt te hebben

datum score