Beoordelingen van Ter Eycken

212 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.0
212 beoordelingen
datum score
Marie-Jeanne
Beoordeeld op: 20/01/2020
Marie-Jeanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten - vriendelijk personeel - prijs...

lekker eten - vriendelijk personeel - prijs kwaliteit is in orde

Els
Beoordeeld op: 19/01/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was lekker. Maar onze plaatsen waren...

Het eten was lekker. Maar onze plaatsen waren niet gereserveerd (gauw tafels tegen mekaar). Bovendien was het 1,5 uur wachten eer we onze schotel kregen!

marleen
Beoordeeld op: 13/01/2020
marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren zelfs heel enthousiast over ons bezoe...

Wij waren zelfs heel enthousiast over ons bezoek aan het restaurant. Zowel het lekkere eten als de bediening waren 100% in orde. Het interieur en de ligging zijn voor ons ideaal. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Regina
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 07/01/2020
Regina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Prijs - kwaliteit was deze avond ok....

Prijs - kwaliteit was deze avond ok.

Inge
Beoordeeld op: 04/01/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede ingrediënten, goede porties, goede bereid...

Goede ingrediënten, goede porties, goede bereiding, goede service

Jan
Beoordeeld op: 02/01/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

We reserveerden een tafel op Nieuwjaarsdag...

We reserveerden een tafel op Nieuwjaarsdag en werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw.Het restaurant ademde een gezellige sfeer uit. Alle gangen waren correct bereid, de porties waren ruim genoeg en er was ruimte voor kleine individuele aanpassingen. Enige minpuntje: het was er wat fris (misschien voordeur niet continu laten openstaan?) en er waren iets te ruime pauzes tussen de verschillende gangen. Het restaurant zat niet vol, maar ik hoop voor hen dat de bediening het aankan als het wel volgeboekt zou zijn.

Rik
Beoordeeld op: 01/01/2020
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was prima in orde. Overheerlijk eten...

Alles was prima in orde. Overheerlijk eten en heel royaal bediend met uitstekende drank. Vriendelijk en correct personeel. Kortom waar voor ons geld en voor herhaling vatbaar.

Gerda
Beoordeeld op: 01/01/2020
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prijs/kwaliteit een topper! Heel correct, vrien...

Prijs/kwaliteit een topper! Heel correct, vriendelijk personeel. Ons mogen ze hier zeker nog verwachten.

Gerrit
Beoordeeld op: 01/01/2020
Gerrit beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Aanvankelijk een beetje twijfel bij het(zeer...

Aanvankelijk een beetje twijfel bij het(zeer jong) bedieningspersoneel, maar ze hebben het zeer goed gedaan!!!

Mia
Beoordeeld op: 28/12/2019
Mia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne bediening smaakvolle gerechten...

Fijne bediening smaakvolle gerechten

datum score